ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/10/15

Παναγιώτης Παπανικολάου (Μέλος Δ.Σ. ΕΚΑΒ), Τρελαθήκαμε; Ο ΕΟΠΥΥ δεν αποζημιώνει τις εξετάσεις τροπονίνης στα ΤΕΠ του ΕΣΥ...


Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015
ΕΚΑΒNews

Πάνος Παπανικολάου (Μέλος Δ.Σ. ΕΚΑΒ) Τρελαθήκαμε; Ο ΕΟΠΥΥ δεν αποζημιώνει τις εξετάσεις τροπονίνης στα ΤΕΠ του ΕΣΥ...
ygeia360.gr

Από Βασίλη Βενιζέλο

Σε μία πολύ σημαντική ανάρτηση στο facebook προχώρησε πριν από λίγο, την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου, ο λαμπρός νευροχειρουργός του Γενικού Κρατικού Νικαίας Πάνος Παπανικολάου, μέλος των Δ.Σ. του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) και της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών - Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ), ανάρτηση για την οποία οφείλει μία σοβαρή απάντηση η διοίκηση του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ).

Η ανάρτηση - καταγγελία του Πάνου Παπανικολάου έχει ως εξής:

"Μόλις πληροφορήθηκα πως στα Τμήματα Επειγόντων των νοσοκομείων, ο ΕΟΠΥΥ λέει δεν δικαιολογεί για τους ασφαλισμένους του την μέτρηση τροπονίνης (χρέωση : 11,86 ευρώ), ενώ δικαιολογεί όλες τις άλλες βιοχημικές εξετάσεις.
1. Αν όντως αυτό είναι εντολή του ΕΟΠΥΥ, στους εγκέφαλους που έδωσαν αυτήν την εντολή πρέπει επειγόντως να αφαιρεθεί το πτυχίο Ιατρικής. Αν αυτοί που έδωσαν την σχετική εντολή δεν είναι γιατροί και δεν συμβουλεύτηκαν γιατρούς, πρέπει επειγόντως να καθαιρεθούν.
2. Αν δεν είναι εντολή του ΕΟΠΥΥ αλλά εντολή κάποιου/κάποιων μέσα από το νοσοκομείο, θα ζητήσω άμεσα την διενέργεια ΕΔΕ για έκθεση ασθενών σε κίνδυνο. Το αντίστοιχο πρέπει να ζητηθεί σε όλα τα νοσοκομεία που κάνουν το ίδιο".

Πηγή: ygeia360.gr

ΕΚΑΒNews
Ο Νευροχειρουργός κος Παπανικολάου Παναγιώτης είναι και μέλος του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ ως εκπρόσωπος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου.

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews