ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/10/15

Ρόδος, Επανακατάθεση αιτήματος για ΕΚΑΒ Ρόδου


Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2015
ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΡΟΔΟΥ

Προς: Δήμαρχο Ρόδου
         Υπ’ όψιν: Προέδρου «ΔΕΣ ΡΟΔΑ»
         & Πρ. Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου

Ρόδος, 23 Οκτωβρίου 2015

Θέμα: Επανακατάθεση πάγιου αιτήματος του ΕΚΑΒ Ρόδου

Με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες ημέρες στο νησί της Ρόδου και ειδικότερα στη Μεσαιωνική πόλη, σας επανακαταθέτω το αίτημα που σας είχα υποβάλλει στις 23 Ιουλίου 2015, και για το οποίο δυστυχώς, δεν έλαβε καμία απολύτως απάντηση. Το αίτημά μου, αφορούσε στην επισκευή ηλεκτρικών οχημάτων που διαθέτει η «ΔΕΣ ΡΟΔΑ», για την εξυπηρέτηση του ΕΚΑΒ Ρόδου στη Μεσαιωνική πόλη και στη Λίνδο.

Στην επιστολή μου, που σας κοινοποιήθηκε στις 23 Ιουλίου 2015 με θέμα «Αίτημα ικανοποίησης πάγιου αιτήματος του ΕΚΑΒ», περιγράφονταν επακριβώς τα κάτωθι, τα οποία και σας επισημαίνω εκ νέου:

«Κύριε Δήμαρχε,

Όπως ήδη καλύτερα από μένα θα γνωρίζετε, το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Ρόδου, αντιμετωπίζει χρονίζοντα και ανεπίλυτα προβλήματα. Τα περισσότερα απ’ αυτά είναι αδύνατο να επιλυθούν τοπικά, εξαιτίας της έλλειψης αρμοδιοτήτων και κατ’ επέκταση της αδυναμίας παρέμβασης, παρά μόνο προς την κατεύθυνση της άσκησης πιέσεων προς τους ιθύνοντες. Παρόλα αυτά, υπάρχει ένα πάγιο αίτημα των εργαζομένων που μπορεί να επιλυθεί άμεσα και καθοριστικά, ύστερα και από προσωπική σας παρέμβαση.

Οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Ρόδου, χρειάζονται δύο αυτοκινητάκια τα οποία θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στη Μεσαιωνική πόλη και στη Λίνδο, ένα για κάθε περιοχή. Η Κοινωφελής Επιχείρηση Συγκοινωνιών «ΔΕΣ ΡΟΔΑ», είχε προχωρήσει στην αγορά ηλεκτρικών οχημάτων, τα οποία όπως πληροφορούμε έχουν υποστεί ζημιές – βλάβες, με αποτέλεσμα (ορισμένα τουλάχιστον) να παραμένουν ακινητοποιημένα, ενώ ένα εξ’ αυτών βρίσκεται σε συνεργείο για δεύτερη φορά (την πρώτη αποκαταστάθηκε με προσφορές – δωρεές επιχειρηματιών).

Θα σας παρακαλούσα, μετά από προσωπική σας παρέμβαση και με μέριμνα του προέδρου της «ΔΕΣ ΡΟΔΑ», να προχωρήσετε στην αναζήτηση της καλύτερης δυνατής λύσης για την επισκευή τους και τη διάθεση δύο εξ’ αυτών στο ΕΚΑΒ, για τη χρήση του ενός στη Μεσαιωνική πόλη και του δεύτερου στη Λίνδου. Άλλωστε, δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από τη διαφύλαξη της υγείας των κατοίκων και των επισκεπτών.

Αναμένω τις ενέργειές σας, οι οποίες είμαι σίγουρος ότι θα είναι άμεσες».

Με εκτίμηση,
Στέφανος Δράκος
Δρ Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ
Πολιτευτής Δωδεκανήσου ΝΔ
Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου


Δείτε στο ΕΚΑΒNews

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης ΚιτσόπουλοςAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews