ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4/10/15

Ιωάννινα, Νέο ασθενοφόρο από δωρεά στο Κ.Υ. Πραμάντων


Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2015
ΕΚΑΒNews

Δωρεά της κ. Μαρίας Ζαρμπαλά από τους Καλαρρύτες

Πράμαντα 3/10/2014

Σήμερα ήταν μία ιδιαίτερα συγκινητική μέρα. Σε μία σεμνή και λιτή τελετή στο Κέντρο Υγείας Πραμάντων, παρουσία του Περιφερειάρχη Ηπείρου, του Υποδιοικητή της ΥΠΕ, του Δημάρχου Β. Τζουμέρκων, του Δ/ντή του ΚΥ, Αντιδημάρχων, προσωπικού του ΚΥ και συμπολιτών μας, παραλάβαμε ένα ολοκαίνουριο ασθενοφόρο, δωρεά της κ. Μαρίας Ζαρμπαλά από τους Καλαρρύτες, στη μνήμη του αδερφού και της αδερφής της.
Προσωπικά, να ευχαριστήσω όλους όσους ενεπλάκησαν και με "fast track" διαδικασίες προχωρήσαμε στην παραλαβή του ασθενοφόρου και πάνω από όλους τη δωρήτρια για τη σπουδαία πράξη κοινωνικής ευαισθησίας, δώρο ζωής για τους πολίτες της περιοχής των Τζουμέρκων.
Δημοσιεύτηκε 3/10/2015
Οι φωτογραφίες είναι από το Facebook Georgopoulos Lampros

Ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων Γ. Χατζηκώστα Γεωργόπουλος Λάμπρος στο οποίο ανήκει το Κ.Υ. Πραμάντων


Ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων είναι δήμος της Περιφέρειας Ηπείρου, ο οποίος συστάθηκε το 2011 από τη συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Κατσανοχωρίων, Πραμάντων, Τζουμέρκων και των κοινοτήτων Βαθυπέδου, Ματσουκίου, Καλαρρυτών, Συρράκου.


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης ΚιτσόπουλοςAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews