ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/10/15

Πάτρα, Δεν ξαναπάνε τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στα Προσφυγικά χωρίς τη συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ.


Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015
ΕΚΑΒNews

Τι είπε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ στο ραδιοφωνικό σταθμό του Αντέννα Πάτρας

Τα επεισόδια εις βάρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Αχαΐας στην περιοχή των Προσφυγικών είναι πολλά το τελευταίο διάστημα και γίνονται από ομάδες ρομά που έχουν εγκατασταθεί στη γραφική συνοικία τους τελευταίους μήνες.

Το αποκορύφωμα των επεισοδίων αυτών είναι τα όσα έγιναν το βράδυ της Τρίτης, στην οδό Ιωνίας. Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε σε δηλώσεις του ο κ. Κουλέτος το πρωί της Τετάρτης, στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αντέννα Πάτρας και στην εκπομπή του Νίκου Σύφαντου οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ που προσπαθούν κάτω από δύσκολες συνθήκες να σώσουν ζωές, δέχονται σχεδόν πάντα στη συνοικία των Προσφυγικών μία επιθετική συμπεριφορά.

Ζήτησε μάλιστα την συνδρομή της αστυνομίας για να διερευνήσει περισσότερο το θέμα τονίζοντας ότι από εδώ και στο εξής αν τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ δεν συνοδεύονται από δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. δεν πρόκειται να ξαναπάνε στην περιοχή.

Κάτι βέβαια που σίγουρα θα προκαλέσει προβλήματα αφού θα κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές που ενδεχομένως να μην ευθύνονται και να μην έχουν καμία σχέση με τις ομάδες των ρομά που προκαλούν τις επιθέσεις αυτές. «Είμαστε και εμείς άνθρωποι, έχουμε οικογένειες και πρέπει να προστατέψουμε την ακεραιότητά μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ σε σχετική ερώτηση που του έγινε.
Δημοσιεύτηκε 21/10/2015

Πηγή: patrasevents.gr

Δείτε στο ΕΚΑΒNews

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης ΚιτσόπουλοςAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews