ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/10/15

Δαβάκης Αθανάσιος, Ερώτηση στη Βουλή για τις σημαντικές ελλείψεις προσωπικού στον Τομέα ΕΚΑΒ των Μολάων


Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015
ΕΚΑΒNews

Λειτουργεί η μία μόνο βάρδια του 24ωρου

Ερώτηση στον Υπουργό Υγείας κ Ξανθό κατέθεσε ο βουλευτής Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας Δαβάκης Αθανάσιος για τις σημαντικές ελλείψεις προσωπικού στον Τομέα ΕΚΑΒ των Μολάων.

Ερώτηση
Θέμα: Σημαντικές ελλείψεις προσωπικού στον Τομέα ΕΚΑΒ των Μολάων
Κόμμα: ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Ημερομηνία: 21/10/2015
Καταθέτοντες: Δαβάκης Αθανάσιος


ΕΚΑΒNews
Πρόσφατα το ΕΚΑΒNews έκανε αφιέρωμα στο Τομέα ΕΚΑΒ Μολάων με αφορμή την διακομιδή-μεταφορά ενός 70χρονου τραυματία με αγροτικό αυτοκίνητο στο Νοσοκομείο Μολάων λόγω έλλειψης διαθέσιμου ασθενοφόρου στην περιοχή.

Απαραίτητη η επάνδρωση του Τομέα ΕΚΑΒ Μολάων
Με απόφαση του Δ.Σ. ΕΚΑΒ το 2013 επειδή ο νομός  Λακωνίας δεν καλύπτεται πλήρως με το ΕΚΑΒ της Σπάρτης και λόγω του δύσβατος της περιοχής ιδρύθηκε Τομέας ΕΚΑΒ στους Μολάους Λακωνίας με την προϋπόθεση ότι η απόφαση θα υλοποιηθεί  μετά την παραλαβή των 186 νέων ασθενοφόρων και την πρόσληψη του προσωπικού της 7Κ/2014.
Μετά όμως την μετακίνηση/μεταφορά δύο  οδηγών από το Νοσοκομείο Μολάων στο ΕΚΑΒ το 2014 ο τομέας ΕΚΑΒ άρχισε να λειτουργεί καλύπτοντας μία βάρδια και με προσωρινές μετακινήσεις κατά την καλοκαιρινή περίοδο, κάποιες φορές υπήρχε και δεύτερη βάρδια. Σήμερα ο τομέας καλύπτεται με μία βάρδια το 24ωρο.

Δείτε στο ΕΚΑΒNews

Τελευταία ενημέρωση 25/10/2015, 12:30
Νέα διακομιδή ασθενούς με …αγροτικό στο Νοσοκομείο Μολάων

Για ακόμη μια φορά , ασθενής μεταφέρθηκε αγροτικό αυτοκίνητο κλούβα στο Νοσοκομείο των Μολάων.
Το πρωί της Πέμπτης στην περιοχή της Συκιάς , ένας 70 χρόνος τραυματίστηκε, σε τροχαίο με το αυτοκίνητο του. Στο σημείο αμέσως έφτασαν άνδρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Μολάων και κλήθηκε και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ υπήρχε μόνο στη Σπάρτη. Και έτσι η μεταφορά του έγινε με αγροτικό αυτοκίνητο στο Νοσοκομείο Μολάων. Τα ερωτήματα πολλά όταν ένα νοσοκομείο όπως των Μολάων που καλύπτει μια τόσο μεγάλη περιοχή μένει χωρίς μόνιμο ασθενοφόρο.

Δημοσιεύτηκε 23/10/2015


Πηγή: pakialakonias.gr

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος
Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας-Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews