ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/10/15

Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ, ΕνημέρωσηΤρίτη, 6 Οκτωβρίου 2015
ΕΚΑΒNews

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ
Αθήνα 06-10-2015

Σύμφωνα με ανάρτηση στη σελίδα του σωματείου:  
Υπογράφηκαν οι πρόσθετες αμοιβές για τους μήνες Ιούνιος, Ιούλιος και Αύγουστος 2015. Καταβολή με την μισθοδοσία 13/10/2015

Facebook ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ


ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΕΤRA 
Αθήνα 06-10-2015                         
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΘΕΜΑ: Ενημέρωση σχετικά με τον διαγωνισμό για το σύστημα επικοινωνίας ΤΕΤRA.

Σας ενημερώνουμε ότι χθες στις 5-10-2015, εγκρίθηκε από το Δ.Σ του ΕΚΑΒ η προσφορά της ΟΤΕ Α.Ε στον διαγωνισμό για την παροχή υπηρεσιών δικτύου επικοινωνιών TETRA EKAB ΑΘΗΝΑΣ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ – ΕΥΒΟΙΑΣ - ΒΟΙΩΤΙΑΣ . Αναμένεται η υπογραφή της σύμβασης και θα ακολουθήσει η εγκατάσταση και η λειτουργία του συστήματος.


ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΗΜΕΡΩΝ ΑΝΑΠΑΥΣΗΣ

ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΑΒ
Αθήνα, 5.10.2015
ΘΕΜΑ: ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΗΜΕΡΩΝ ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ

Αρ. Πρωτ. 516

Προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε

Όπως γνωρίζετε, επανειλημμένα έχουμε γνωστοποιήσει και στις προηγούμενες διοικήσεις, λόγω των μεγάλων ελλείψεων προσωπικού που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια και  αποτελεί πλέον μόνιμο και διαρκές πρόβλημα της Υπηρεσίας, τα πληρώματα ασθενοφόρων υποχρεώνονται να εκτελούν έκτακτες υπηρεσίες (εξτρά βάρδιες) εκτός από αυτές, που ορίζει το πρόγραμμα εργασίας, δηλ. να εργάζονται 6 ή και 7 ημέρες  εβδομαδιαίως χωρίς να τους χορηγούνται οι αντίστοιχες αναπληρωματικές ημέρες αναπαύσεως (ρεπό). Τούτο είχε ως αποτέλεσμα να έχει συσσωρευτεί  τεράστιος αριθμός ρεπό που δεν έχει χορηγηθεί έως σήμερα και που κατά πρόχειρες εκτιμήσεις υπερβαίνει τις 45.000!!!
Η χορήγησή τους αποτελεί στοιχειώδες δικαίωμα των εργαζομένων, το οποίο όμως δεν έχει μέχρι σήμερα ικανοποιηθεί  και τούτο  μετατίθεται σιωπηρά στο αόριστο μέλλον. Επειδή οι συνάδελφοί μας και εμείς ως σωματείο είχαμε απόλυτη κατανόηση των υπηρεσιακών αναγκών, το ζήτημα δεν τέθηκε  μέχρι σήμερα με τρόπο πιεστικό στις εκάστοτε διοικήσεις. 
Όμως αποτελεί πλέον επιτακτική ανάγκη η άμεση λήψη των αναγκαίων προς τούτο μέτρων, διότι η περαιτέρω αναβολή τους  θα περιπλέξει  ακόμη περισσότερο το πρόβλημα και θα εντείνει το αίσθημα ανασφάλειας που διακατέχει τους συναδέλφους μας , που δεν γνωρίζουν αν και πότε θα λάβουν τα ρεπό τους.
Πρέπει συνεπώς να αποφασισθούν και να υλοποιηθούν μετά από μελέτη και εκτίμηση όλων των παραμέτρων οι απαραίτητες τροποποιήσεις  του προγράμματος εργασίας ώστε στο εγγύς μέλλον, σταδιακά, με έλλογη κατανομή και εν ευθέτω χρόνω να εκπληρωθεί η δίκαιη αυτή αξίωσή μας. Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.

Πηγή: somatioekab166.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews