ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15/10/15

Καρδίτσα, Ενημερωτική εκδήλωση του ΕΚΑΒ για την «Ευρωπαϊκή Ημέρα Επανεκκίνησης Καρδιάς»Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015
ΕΚΑΒNews

Για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης έχει ορίσει την εβδομάδα που διανύουμε ως «Εβδομάδα ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των πολιτών στην καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση».Σε όλες τις χώρες της Ευρώπης αυτή την εβδομάδα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις ενημέρωσης, εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών στην αντιμετώπιση της καρδιακής ανακοπής με στόχο την αύξηση του ποσοστού επιβίωσης των θυμάτων καρδιακής ανακοπής.

Στα πλαίσια αυτά το ΕΚΑΒ πραγματοποίησε αντίστοιχη δράση στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας την Τετάρτη Οκτωβρίου όπου εκπαιδευμένοι διασώστες του ΕΚΑΒ παρείχαν  ενημέρωση και επίδειξη στους πολίτες για την  αντιμετώπιση της καρδιακής ανακοπής. Στην εκδήλωση αυτή παρευρέθη η Διοικητής του Νοσοκομείου Καρδίτσας κα Δάλλα Κωνσταντία η οποία συνεχάρη το ΕΚΑΒ για αυτή την πρωτοβουλία και στηρίζει θερμά κάθε αντίστοιχη δράση.
Παράλληλα, τα στελέχη του Ε.Κ.Α.Β. πληροφόρησαν τους πολίτες για τον τρόπο λειτουργίας αλλά και τις δραστηριότητες του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας, τονίζοντας το στόχο αυτών των ενημερωτικών εκδηλώσεων
που είναι η προσέγγιση, η ευαισθητοποίηση (μέσω της πληροφόρησης) αλλά και η εκπαίδευση των πολιτών.
Δημοσιεύτηκε 14/10/2015

Πηγή: epikairotita


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews