ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/10/15

Χωρίς ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μένει η ΖάκυνθοςΔευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2015
ΕΚΑΒNews

Μετά τα συσσωρευμένα προβλήματα που υπάρχουν στο νοσοκομείο του νησιού μας εξαιτίας της υποστελέχωσης και υποχρηματοδότησης, σειρά να κατεβάσει ρολά παίρνει ο τομέας του ΕΚΑΒ Ζακύνθου. Μετά τα Κυκλαδονησια, τα νησιά των Σποράδων (Σκιάθος) και κάποια του Αιγαίου (Χίος), από σήμερα το βράδυ, τη σκυτάλη παίρνει η Ζάκυνθος στην οποία σταματούν οι νυχτερινές διακομιδές λόγω των τραγικών ελλείψεων σε προσωπικό.
Με λίγα λόγια “να μην σου τύχει να το χρειαστείς”, είναι η ευχή που μπορεί και πρέπει να δίνει, πλέον, ο ένας στον άλλο εξαιτίας των επικίνδυνων διαστάσεων που λαμβάνει η καθημερινή ταλαιπωρία των πολιτών με τα προβλήματα που παρουσιάζονται κατά τη διακομιδή τους, αφού ένα και μόνο ασθενοφόρο θα καλείται να αντιμετωπίσει κάθε ανάγκη.
Φανταστείτε, λοιπόν, τι έχει να συμβεί εάν λάβει χώρα από το πιο ασήμαντο μέχρι το πιο τραγικό περιστατικό και δεν μπορέσει να εξυπηρετηθεί με αποτέλεσμα να χαθεί έστω και μια ανθρώπινη ζωή.
Τόσο ο υπεύθυνος του τομέα, όσο και οι διασώστες δίνουν πραγματικό αγώνα για να εξυπηρετήσουν κάθε περιστατικό. Για αυτό και στην προκειμένη δεν ευθύνονται οι ίδιοι για το γεγονός αυτό, ζητώντας την κατανόηση και τη συμπαράσταση κάθε πολίτη ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα.
Δημοσιεύτηκε στην ΗΜΕΡΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Πηγή: imerazante.grΔείτε στο ΕΚΑΒNews

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews