ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/10/15

Δ. Ρουσάκης: «Στο όριο λειτουργίας το ΕΚΑΒ στη Ρόδο»


 |

Για το  ΕΚΑΒNews : Δημήτρης Ι . Γάλλος
Τη δραματική κατάσταση που αντιμετωπίζει το ΕΚΑΒ στην Ρόδο περιέγραψε στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ στο νησί, κ. Δημήτρης Ρουσακης, μιλώντας στους Νίκο Τσιμπίδα και Μαρία Κλάδου.
Ο κ. Ρουσακης δήλωσε πως η υπηρεσία βρίσκεται στο όριο της επαρκούς λειτουργίας μιας και υπάρχουν μόνο τρία ασθενοφόρα για ολόκληρο το νησί. Πέραν των ελλείψεων προβλήματα αντιμετωπίζουν και τα πληρώματα των ασθενοφόρων από τη συμπεριφορά των καταστηματαρχών στην Παλιά Πόλη της Ρόδου οι οποίοι αρνούνται να μετακινήσουν τραπεζοκαθισματα και ομπρέλες προκειμένου να περάσει το ασθενοφόρο.
Ο κ. Ρουσακης ανέφερε συγκεκριμένο περιστατικό όπου ιδιοκτήτης καταστήματος αρνήθηκε να μετακινήσει τις καρέκλες του καταστήματος του με αποτέλεσμα το ασθενοφόρο να μην μπορεί να μεταβεί σε επείγουσα κλήση που είχε δεχθεί. Χρειάστηκε μάλιστα η παρέμβαση εισαγγελέα προκειμένου απεγκλωβιστεί το ασθενοφόρο από τα τραπεζοκαθισματα.


Πηγή:www.dimokratiki.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews