ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/10/15

Άλλη μία αεροδιακομιδή βρέφους λόγω έλλειψης παιδιάτρων στο Νοσοκομείο Κω .

22 Οκτωβρίου 2015 11:30 μμΓια το  ΕΚΑΒNews : Δημήτρης Ι . Γάλλος

Στην μονάδα προώρων του Νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ διακομίστηκε, από τη Μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου Κω, με το  ΕΚΑΒ ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου νεογέννητο 18χρονης από το Αφγανιστάν.
Η νεαρή προσφυγοπούλα ,λόγω των κακών συνθηκών ταξιδιού από τα απέναντι τουρκικά παράλια, οδηγήθηκε πρόωρα σε τοκετό στη Μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου Κω, όπου και γεννήθηκε το μωρό με αναπνευστικά όμως προβλήματα.
Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι ιδιωτικοί παιδίατροι του νησιού,καθώς εδώ και επτά χρόνια δεν υπάρχει παιδίατρος στο Ίδρυμα, ωστόσο ούτε ένας από τους ιδιώτες ανταποκρίθηκε με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί το ΕΚΑΒ και το νεογνό να μεταφερθεί στην μονάδα των προώρων στο Αττικό Νοσοκομείο.
Πίτσα Βερβέρογλου για την ΕΡΤ ΡΟΔΟΥ


 Πηγή:www.dimokratiki.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews