ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/10/15

Επίσκεψη του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Πιερίας «Όλυμπος» στο Διεθνές Ίδρυμα Μεγάλου Αλεξάνδρου και σύσκεψη με τον Πρόεδρο κ. Διονύση Πασχάλη


Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015
ΕΚΑΒNewsΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ ΠΙΕΡΙΑΣ ''ΟΛΥΜΠΟΣ''

Προς: Πρόεδρο κ. Διονύση Πασχάλη και Δ.Σ. ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ «ΜΕΓΑΛΟΥ     
          ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ»

Κ. Πρόεδρε, η ευαισθησία, η κοινωνική προσφορά και η συνολική παρουσία σας, μας ενθάρρυνε να απευθυνθούμε σε εσάς προσδοκώντας τη στήριξή σας.

Οι Διασώστες του ΕΚΑΒ, κύριοι εκφραστές, της πρωτοβάθμιας προνοσοκομειακής φροντίδας, με την δράση και προσφορά τους στην κοινωνία, καλούνται καθημερινά να ανταπεξέλθουν στο έργο τους, μέσα από αντίξοες συνθήκες και τραγικές ελλείψεις σε όλους τους τομείς.

Πιστεύουμε ότι η ποιοτική αναβάθμιση και η υλοποίηση των στόχων μας, που δεν είναι άλλοι από  ανθρώπινες συνθήκες εργασίας σε ένα εργασιακό περιβάλλον με σεβασμό και αξιοπρέπεια στον πολίτη και τον εργαζόμενο, μπορούν να επιτευχθούν με τη σταθερή και γόνιμη συνεργασία μαζί σας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Πιερίας ''ΟΛΥΜΠΟΣ'' εκ μέρος όλων των μελών του, σας ευχαριστεί εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση για το Δ.Σ.

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ     ΒΑΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ 21 – ΚΑΤΕΡΙΝΗ – Τ.Κ. 60100
ΤΗΛ:6951831101 - ΦΑΞ.:2351046767
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews