ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/10/15

Μπράβο…. Προσφορά αγάπης από το ΕΚΑΒ Μυτιλήνης, Συνέλευση Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Μυτιλήνης «Ιωάννης Κουρουλής»


Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015
ΕΚΑΒNews

Μπράβο…. Προσφορά αγάπης από το ΕΚΑΒ Μυτιλήνης

Ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης συγκέντρωσαν οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Μυτιλήνης και τα μετέφεραν στη Σκάλα Συκαμιάς, εκεί όπου καταφθάνουν καθημερινά χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες και μάλιστα εν μέσω κακοκαιρίας.

Οι διασώστες και εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ απέδειξαν έτσι ότι δεν περιορίζονται μόνο στον ανθρωπιστικό ρόλο, που ούτως ή άλλως υπηρετούν από τις θέσεις τους, αλλά και σαν απλοί πολίτες, όπως τόσοι άλλοι στη Λέσβο, προσέφερε ο καθένας αυτό που μπορούσε.
Δημοσιεύτηκε 26/10/2015

ΕΚΑΒNews
Ανάλογη δράση αλληλεγγύης είχαμε και από τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ-2 Θεσσαλονίκης πριν από λίγες ημέρες

Δείτε στο ΕΚΑΒNewsΈκτακτη γενική συνέλευση στο σωματείο εργαζομένων Ε.Κ.Α.Β. Μυτιλήνης για τις αυξημένες ανάγκες λόγου του μεταναστευτικού.

Οι συνεχείς εισροή μεταναστών στην Λέσβο σε συνδυασμό με τις κακές καιρικές συνθήκες έχουν δημιουργήσει τεράστιες ανάγκες στον χώρο της υγείας με αποτέλεσμα την αύξηση των κλήσεων για μεταφορά ασθενών από το Ε.Κ.Α.Β. από ένα πεπαλαιωμένο στόλο ασθενοφόρων και μη επαρκή αριθμό διασωστών.

Το σωματείο εργαζομένων Ε.Κ.Α.Β. Μυτιλήνης «Ιωάννης Κουρουλής» λόγου του προσφυγικού-μεταναστευτικού και την αδιαφορία του κράτους και της διοίκησής του να ενισχύση τους τομείς του Ε.Κ.Α.Β. με ανθρώπινο και μηχανολογικό δυναμικό καλεί όλα τα μέλη του σε γενική συνέλευση την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 10 π.μ. στην έδρα του Ε.Κ.Α.Β. Μυτιλήνης.

Μετά το τέλος της γενικής συνέλευσης θα παραχωρηθεί συνέντευξη τύπου στα Μ.Μ.Ε. για τις κινητοποιήσεις που θα προβεί το σωματείο του Ε.Κ.Α.Β. Μυτιλήνης.
Παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΕΓΙΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΦΙΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Δημοσιεύτηκε 27/10/2015

Πηγή: lesvospost.com


Σε κινητοποιήσεις προσανατολίζονται οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ για τις ελλείψεις

Σε κινητοποιήσεις προσανατολίζονται οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Λέσβου που την Παρασκευή πραγματοποιούν γενική συνέλευση για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν με την έλλειψη προσωπικού και οχημάτων σε συνδυασμό με την μεγάλη αύξηση των προσφυγικών ροών. 
Όπως τόνισε στην ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων Δημήτρης Βεγιάννης “ενώ έχουμε επισημάνει αλλεπάλληλες φορές την ανάγκη να ενισχυθεί το ΕΚΑΒ στο νησί, εντούτοις δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα ενώ και η διοίκηση του νοσοκομείου δε μας ακούει. Με την αύξηση των προσφυγικών ροών τα περιστατικά έχουν τριπλασιαστεί, τα στοιχεία τα έχουν στη διάθεσή τους δε μπορεί να αφήνουν ακάλυπτο το ΕΚΑΒ”. 
Τους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ επισκέφθηκε σήμερα ο βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάλης προκειμένου να μεταφέρει τα αιτήματά τους στη Βουλή.


Πηγή: era-aegean.gr

ΕΚΑΒNews
Ας γνωρίσουμε το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Μυτιλήνης «Ιωάννης Κουρουλής»

Πρόεδρος: Βεγιάννης Δημήτριος
Αντιπρόεδρος: Σορόπος Κώστας
Γ. Γραμματέας: Φίλης Κώστας
Ταμίας: Γκαγκάνης Κώστας
Μέλος: Βάγια Μαρίνα

Δείτε στο ΕΚΑΒNews


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης ΚιτσόπουλοςAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews