ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/10/15

Σεμινάριο BLS-AED του ΕΚΑΒ στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών


Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2015
ΕΚΑΒNews

Σεμινάριο του ΕΚΑΒ στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών
infonews24.gr

Οι εκπαιδευτικοί του 3ου Δημοτικού Σχολέιου Σερρών, μέλος του Δικτύου σχολείων της UNESCO-ASPnet, τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015, ώρες 16.30 – 20.30, στο χώρο του σχολείου παρακολούθησαν από το ΕΚΑΒ Καβάλας σεμινάριο με θέμα τις Πρώτες Βοήθειες (Εκπαίδευση στη ΚΑΡΠΑ – χρήση Απινιδωτή) και την πρόληψη των ατυχημάτων και των τραυματισμών.

Μετά την παρακολούθηση του σεμιναρίου οι εκπαιδευτικοί έλαβαν Ευρωπαϊκό πιστοποιητικό διασώστη, ενώ στις προτεραιότητες του Σχολείου και του συλλόγου Γονέων τέθηκε η προμήθεια φορητού Απινιδωτή.Πηγή: infonews24.gr


ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ BLS-AED, 5-10-2015, ΣΕΡΡΕΣ
Tasos Kosatzis, Facebook

Ακόμη 38 άτομα εκπαιδεύτηκαν στην πόλη των Σερρών και πιστοποιήθηκαν στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση και τη χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή.
Tο κλίμα ευχάριστο και οι άνθρωποι υπέροχοι!!!!! τα υπόλοιπα σχόλια δικά σας.....
Οι φωτογραφίες είναι από Tasos Kosatzis, FacebookΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews