ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/10/15

BLS- AED στην Κομοτηνή από την Εκπαιδευτική Ομάδα ΕΚΑΒ Καβάλας, Φορητό Εξωτερικό απινιδωτή ελεύθερης χρήσης απέκτησε ο Ίασμος


Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015
ΕΚΑΒNews

BLS- AED ΚΟΜΟΤΗΝΗ 14/10/2015

Ακόμη 36 άνθρωποι πιστοποιήθηκαν στην πόλη της Κομοτηνής σε σεμινάριο που πραγματοποίησε η Εκπαιδευτική Ομάδα του Ε.Κ.Α.Β. Καβάλας. Το σημαντικό είναι ότι όλοι φύγαμε με χαμόγελα από εκεί. Όσο υπάρχει ενδιαφέρον από τους πολίτες, εμείς συνεχίζουμε το εθελοντικό μας έργο.

Εκπαιδευτική Ομάδα ΕΚΑΒ ΚαβάλαςΑΠΙΝΙΔΩΤΗΣ ΣΤΟΝ ΙΑΣΜΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 14/10/2015

Δώρο ζωής για τους πολίτες του Ιάσμου. Ένα μεγάλο μπράβο στην εταιρία ELPEN η οποία δώρισε ένα Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή στον Δήμο Ιάσμου Κομοτηνής. μετά από πρόσκληση που δεχτήκαμε, με μεγάλη χαρά βρεθήκαμε στην παράδοση του Απινιδωτή στον Δήμαρχο Ιάσμου με σκοπό να τοποθετηθεί σε κεντρικό σημείο της πόλης.
Επίσης ένα μεγάλο μπράβο στους γιατρούς Rania Koukou και Paschalis Softas καθώς και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ιάσμου, που ήταν οι υπεύθυνοι για την διοργάνωση των σεμιναρίων που πραγματοποιήσαμε στον Ίασμο. 122 άνθρωποι μέχρι σήμερα πιστοποιήθηκαν και ακολουθεί ακόμη ένα σεμινάριο στις 11/11/2015.
Εμείς πάντα θα είμαστε υποστηρικτές τέτοιων ενεργειών και μακάρι και άλλοι φορείς ή εταιρίες να πάρουν σαν παράδειγμα την πράξη της ELPEN.

Φορητό Εξωτερικό απινιδωτή ελεύθερης χρήσης απέκτησε ο Ίασμος

ΕΚΑΒNews
Ο Δήμος Ιάσμου είναι δήμος της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του νομού Ροδόπης που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης. Προέκυψε από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Ιάσμου και Σώστου και της κοινότητας Αμαξάδων.


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews