ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/10/15

Απόλυτα πετυχημένο το σεμινάριο του DISA και του ΕΚΑΒ Ρόδου


Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015
ΕΚΑΒNews

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ DAS STREETFIGHTING
Με επιτυχία  διεξήχθη το σεμινάριο πρώτων βοηθειών το οποίο διοργάνωσε ο Διεθνής Οργανισμός ρεαλιστικής μάχης  D.I.S.A. υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη του συνεργείου  Ε.Κ.Α.Β. ΡΟΔΟΥ,  το οποίο και έλαβε χώρα το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015 και από ώρες 15:00-20:00, στις εγκαταστάσεις της σχολής του  Κου   ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ (MARTIAL ARTS RHODES DOJANG),  μέλος και ASSINTANT INSTRUCTOR LEVEL 1 DAS STREETFIGHTING,  για τους εκπαιδευτές και βοηθούς του Οργανισμού ρεαλιστικής μάχης D.I.S.A.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν οι εκπαιδευτές:
Ρουμπινης Γεώργιος- DAS STREETFIGHTING TEAM ROUBINIS
Αθανασίου Ιωάννης- MARD -HAPKIDO- DAS STREETFIGHTING
Δουλιγκερης Βασίλειος – EVER IRON BILLY’S TEAM- DAS STREETFIGHTING Μάριος Σπανός-MARIO FIGHTING TEAM- DAS STRIKING PROGRAMME.
Καθώς και βοηθοί αυτών.

Tα αντικείμενα τα οποία διδάχτηκαν ήταν έλεγχος παθόντα, ΚΑΡΔΙΟΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΟΩΓΟΝΝΗΣΗ (ΚΑΡΠΑ), ΚΑΚΩΣΕΙΣ, ΑΙΜΟΡΑΓΙΕΣ, ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ.

Όλοι οι συμμετέχοντες έμειναν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι αφενός από τις γνώσεις των εισηγητών του σεμιναρίου, αφετέρου από τη μεταδοτικότητα αυτών στους παρευρισκόμενους  εκπαιδευόμενους.
Ο Πρόεδρος  του Οργανισμού Ρεαλιστικής Μάχης D.I.S.A., Κος Ρουμπίνης Γεώργιος, ο διοργανωτής Κος Αθανασίου Ιωάννης (M.AR.D καθώς και όλα τα υπόλοιπα μέλη του Οργανισμού, θα θελαν να ευχαριστήσουν πάρα πολύ το ΕΚΑΒ ΡΟΔΟΥ για τις πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες τις οποίες μοιράστηκαν μαζί τους, καθώς το σεμινάριο ήταν ένα παρά πολύ καλό, εποικοδομητικό και ενημερωτικό σεμινάριο με πολλές και χρήσιμες γνώσεις απαραίτητες για έναν εκπαιδευτή αυτοάμυνας.

Ο Διεθνής Οργανισμός D.I.S.A. (DAS INTERNATIONAL &SOUTH AEGEAN), είναι ένας καινούργιος και ολοκληρωτικά καινοτόμος, ο οποίος έχει έδρα τη Ρόδο, ασχολείται με τη προώθηση της ρεαλιστικής αυτοάμυνας- αυτοπροστασίας, με τη σύγχρονη  ΕΛΛΗΝΙΚΗ μέθοδο αυτοάμυνας DAS STREETFIGHTING, και έχει μέλη στη Ρόδο, Σύρο, Κρήτη, Ασπρόπυργο Αττικής, Αγγλία  και συνεχίζει ραγδαία να εξαπλώνεται και σε άλλα μέρη τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Πηγή: blackmonday.gr

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews