ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/10/15

Η ZOLL παρουσίασε στο EMS WORLD EXPO ένα νέο σύστημα ανάνηψης, Βίντεο


Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2015
ΕΚΑΒNews

Ένα νέο σύστημα καρδιοπνευμονικής ανάνηψης πήρε την έγκριση από τον αμερικάνικο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) . Το ResQCPR είναι της εταιρίας ZOLL και σύμφωνα με μελέτες που έγιναν στην Αμερική φαίνεται ότι ανεβάζει το ποσοστό επιβίωσης από 11% σε 49% στα άτομα που έχουν υποστεί καρδιακή ανακοπή εκτός νοσοκομείου.


Το ResQCPR System αποτελείται από δυο συσκευές  την ResQPUMP® ACD-CPR Device και την ResQPOD® ITD 16. Η ResQPUMP βοηθάει στις θωρακικές συμπιέσεις εφαρμόζοντας την κατάλληλη πίεση ενώ ταυτόχρονα τραβάει το στήθος του ασθενή στην φάση της θωρακικής αποσυμπίεσης.Το ResQPOD ITD 16 μπαίνει στο στόμα του ασθενή και βοηθά να ενισχυθεί περαιτέρω η αρνητική ενδοθωρακική πίεση βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος προς την καρδιά  και τον εγκέφαλο βελτιώνοντας την πιθανότητα επιβίωσης.


Η ResQPUMP περιλαμβάνει έναν μετρονόμο που έχει ως στόχο να μας καθοδηγεί στις συμπιέσεις με ένα ρυθμό  (80 / min).

Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε πως δουλεύει το ResQCPR
Δημοσιεύτηκε 3/10/2015
Αναρτήθηκε από Xristos Rousaki


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews