ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/11/15

171 ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ… ΔΕΝ θα αγοράσει το ΕΚΑΒ!


Tου Βλάση ΓωγούσηΓια το  ΕΚΑΒNews : Δημήτρης Ι . Γάλλος

Είναι γνωστό το …«κόλπο»!
Αν δεν τα «βρούνε» μεταξύ τους οι διάφορες ληστρικές εταιρείες που παίρνουν μέρος στους διαγωνισμούς του Δημοσίου, αρχίζουν τις ενστάσεις, αρχίζουν τις εφέσεις και τις προσφυγές και εν τω μεταξύ πεθαίνουν άνθρωποι , όπως και στην περίπτωση που παραθέτω παρακάτω :

-«Το ΕΚΑΒ αντιμετωπίζει μία σειρά προβλημάτων, τα οποία σχετίζονται με την ηλικία των ασθενοφόρων του », άκουγα πριν λίγο στην τηλεόραση.
Ο διαγωνισμός για την προμήθεια 171 νέων ασθενοφόρων και 15 κινητών μονάδων είναι σε εκκρεμότητα επί σειρά ετών , λόγω των πολλών προσφυγών που έχουν γίνει από συμμετέχοντες.
Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να παραδοθεί η τεχνική αξιολόγηση των προσφορών που υπέβαλαν 4 γνωστές εταιρείες αθυτοκινήτων..
Η διαδικασία προμήθειας αναμένεται να ολοκληρωθεί τους…… ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ».
Αυτά λέει η ανακοίνωση του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ , φίλοι αναγνώστες μου και εν τω μεταξύ μέσα στους «ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ», θα οδεύσουν προς τον …Άγιο Πέτρο δεκάδες συνάνθρωποι!
Ακούστε τι λέει τώρα και ο υπογράφων το παρόν, εγώ δηλαδή!
(Εγώ ο οποίος διατελέσας πρόεδρος 2 μεγάλων Νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης και Γενικός αρχίατρος της ΔΕΗ Ελλάδος , ανεκάλυψα και κατήγγειλα παρόμοιες απάτες ων ουκ έστι αριθμός).
Προτείνω λοιπόν :
Να συγκροτηθεί ( ΑΥΡΙΟ κι όλας ) επιτροπή που θα αποτελείται από τους εκπροσώπους των 4 εταιρειών που συμμετέχουν στον διαγωνισμό, και οι οποίοι θα δηλώσουν εγγράφως ότι ΔΕΧΟΝΤΑΙ να ορισθεί ως πρόεδρος ο πρύτανης της ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών ( ή ο εισαγγελεύς του Αρείου Πάγου) και ότι θα διενεργηθεί κλήρωση μεταξύ των τεσσάρων (ώστε την ΕΠΟΜΕΝΗ ΩΡΑ να αναδειχθεί ο προμηθευτής !
΄Ετσι , ύστερα από λίγες μέρες θα αποκτήσει το ΕΚΑΒ 171 υπερσύγχρονα Ασθενοφόρα αυτοκίνητα χωρίς …μίζες ( μίζες ….χρηματικές εννοώ, – από τις άλλες για να …..παίρνουν μπρός θα έχουν !) και θα σωθούν αμέτρητες ζωές.
Τι είπατε; πως κάτι τέτοιο ΔΕΝ το επιτρέπει ο Νόμος;
Ποιος Νόμος, αυτός που με δύο παραγράφους χάρισε τις προάλλες, ( νύχτα στη Βουλή) …..800.000.000 ΕΥΡΩ ( ναι 800 εκατομμύρια ΕΥΡΩ, ολογράφως – τόπε προχθές ο Γ, Σούρλας σε ομιλία στη Θεσσαλονίκη-) από όφειλες και πρόστιμα σε δύο….πετρελαιάδες ;
Αϊντε γιατί μας έπρηξαν μ` αυτό το :
«ΔΕΝ το επιτρέπει ο Νόμος» !
VLASISGOGOUSIS004
Δρ Βλάσης Γωγούσης


 Αν θέλετε να διαβάσετε άλλα άρθρα του Βλάση Γωγούση, 
τα βρίσκετε εδώ.


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews