ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/11/15

Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ, Συμμετοχή στην 24ωρη Γενική Απεργία την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου


Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015
ΕΚΑΒNews

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ
Aθήνα 10-11-2015
Aρ.πρωτ 528

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ 24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

Το ΕΚΑΒ συμμετέχει στην 24ωρη Γενική απεργία που έχει προκηρυχθεί για την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015 ενάντια στην καταστροφική πολιτική των Μνημονίων που διαλύουν την Ελληνική κοινωνία και καταργούν ασφαλιστικές και εργασιακές κατακτήσεις δεκαετιών οδηγώντας στην φτώχια και την ανεργία εκατομμύρια ανθρώπους στην χώρα μας. Αγωνιζόμαστε ενάντια στην σκληρή λιτότητα, την επανόρθωση των μισθολογικών απωλειών, κατά της συρρίκνωσης των δομών της Δημόσιας Υγείας, την υποχρηματοδότηση και υποστελέχωση του ΕΚΑΒ και την λογική των αποτυχημένων μνημονίων που συνεχίζουν και εφαρμόζονται καταστώντας την Ελλάδα αποικία ξένων συμφερόντων και τον λαό υπόδουλο στις βλέψεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας,του Δ.Ν.Τ και των ντόπιων συνεργατών τους.

Η Υπηρεσία την Πέμπτη 12-11-2015 θα λειτουργήσει με ποσοστό ασφαλείας.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στην Απεργία και να παρευρεθούν στην προσυγκέντρωση που θα γίνει έξω από το Υπουργείο Υγείας στις 10:00 π.μ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Μαθιόπουλος Γεώργιος

Ο Γ. Γραμματέας Μπαρκονίκος Χρήστος

Για το  ΕΚΑΒNews : Βασίλης Χουλιάρας

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews