ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/11/15

Γενική Συνέλευση Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ, 5/11/2015


Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2015
ΕΚΑΒNews

Γενική Συνέλευση του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ με στάση εργασίας από 09:00-13:00 πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη  5 Νοεμβρίου στο αμφιθέατρο της Κ.Υ.
Τα θέματα της Γ. Συνέλευσης σύμφωνα με την ανακοίνωση του Σωματείου ήταν η ενημέρωση των εργαζομένων για τα μέτρα του 3ου μνημονίου και η προετοιμασία της 24ωρης Πανελλαδικής απεργίας ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ για τις 12 Νοεμβρίου 2015.
Παραβρέθηκε μετά από πρόσκληση του Σωματείου και ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος.
Η Γ. Συνέλευση δεν πήρε αποφάσεις.Αν και κατατέθηκε πρόταση από τον συνδυασμό «Εναλλακτική Πρόταση ΕΚΑΒ» για Απεργιακή Κινητοποίηση και Πανελλαδική Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας όλων των πρωτοβάθμιων σωματείων και της ΠΟΠ ΕΚΑΒ μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο ενόψη της κατάθεσης του νομοσχεδίου από το Υπουργείο Υγείας, δεν τέθηκε για ψήφιση από το προεδρείο της Γ. Συνέλευσης και το προεδρείο του Σωματείου με την αιτιολογία ότι η Γ.Σ. είχε ενημερωτικό χαρακτήρα!!


Τοποθετήθηκαν κατά σειρά οι εξής συνάδελφοι:

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος

Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Γιώργος Μαθιόπουλος

Ο εκπρόσωπος στο Υ.Σ. Χρήστος Μπάτρας

Ο Ευάγγελος Μάστορης

Ο Χασαπάκης Παναγιώτης

Ο Γιώργος Λέτσιος

Ο Γεράσιμος Λασκαράτος

Ο Αλέξης Κιτσόπουλος

Ο Γ. Γραμματέας Μπαρκονίκος Χρήστος

Ο Κυριάκος Σιδηρόπουλος

Ενημέρωση από το εκπρόσωπο των εργαζομένων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του ΕΚΑΒ
Ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Υ.Σ. του ΕΚΑΒ Μπάτρας Χρήστος απάντησε σε ερωτήσεις των εργαζομένων σχετικά με τις μετακινήσεις-μεταθέσεις.
Τέθηκε για μια ακόμη φορά από εργαζόμενους το ζήτημα της νομιμότητας προσωρινών μετακινήσεων της περιόδου 2008-2009 που αν και παρήλθε το χρονικό διάστημα της μετακίνησης/μετάθεσης δεν επέστρεψαν στις οργανικές τους θέσεις.
Έγινε επίσης ενημέρωση για τις χορηγήσεις αδειών άσκησης ιδιωτικής εργασίας.


Δείτε στο ΕΚΑΒNews
Για το  ΕΚΑΒNews : Βασίλης Χουλιάρας

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews