ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/11/15

Θωμάς Σαραφίδης, πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων ΕΚΑΒ Δ. Μακεδονίας: «Τριήμερη αποχή από τις δευτερογενείς διακομιδές», Βίντεο


Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015
ΕΚΑΒNews

kozan.gr: Θωμάς Σαραφίδης, πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων ΕΚΑΒ Δ. Μακεδονίας: “Τριήμερη αποχή από τις δευτερογενείς διακομιδές” (Βίντεο)

Με αιτήματα όπως προσλήψεις προσωπικού, άμεση ενίσχυση με διασώστες στις περιοχές που κατακλύζονται από πρόσφυγες, νέο οργανισμό του ΕΚΑΒ και ικανοποίηση οικονομικών αιτημάτων, οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας, συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις που έχει προκηρύξει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού ΕΚΑΒ.

Τις ημέρες της κινητοποίησης, που ξεκίνησαν σήμερα Τετάρτη 10 Νοεμβρίου και ολοκληρώνονται την ερχόμενη Παρασκευή , οι εργαζόμενοι εξυπηρετούν μόνο τα επείγοντα περιστατικά, ενώ απέχουν από τις μεταφορές ασθενών για επανεξετάσεις και εξιτήρια.

Τη Δευτέρα 16/11/2015 το διοικητικό συμβούλιο θα επανεξετάσει τα αποτελέσματα των κινητοποιήσεων και θα αποφασίσει την περαιτέρω στάση του.

Δείτε τη αναφέρει στην κάμερα του Kozan.gr ο κ. Θωμάς Σαραφίδης, πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων ΕΚΑΒ Δ. Μακεδονίας
Θανάσης Τέγος
Δημοσιεύτηκε στις 11 Νοε 2015Πηγή: kozan.gr

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews