ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/11/15

Δημιουργία σταθμού του ΕΚΑΒ στην περιοχή ζητάει ο Δήμος Αλεξάνδρειας, Βίντεο


Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2015
ΕΚΑΒNews

Όλγα Μοσχοπούλου: Σοβαρό το θέμα των πληρωμάτων ασθενοφόρων-να προλάβουμε τις εξελίξεις (βίντεο)

Στο θέμα της προσχώρησης των πληρωμάτων των ασθενοφόρων των Κέντρων Υγείας και του ΠΕΔΥ στο ΕΚΑΒ και την δημιουργία νέων σταθμών του ΕΚΑΒ στην περιοχή μας αναφέρθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 11 Νοεμβρίου η πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Όλγα Μοσχοπούλου.
Η κ. Μοσχοπούλου πρότεινε να συσταθεί μία επιτροπή από το δημοτικό συμβούλιο η οποία θα παρακολουθεί τις εξελίξεις και με την συνεργασία με τους βουλευτές του νομού να προλάβουν τα γεγονότα στη δημιουργία υποσταθμού του ΕΚΑΒ στον δήμο Αλεξάνδρειας λόγω του γνωστού και σοβαρού προβλήματος που υπάρχει με το ασθενοφόρο στον δήμο Αλεξάνδρειας.
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νίκος Μπρουσκέλης αναφέρθηκε στο ζήτημα λέγοντας πως είναι ένα θέμα το οποίο τόσο ο ίδιος όσο και η κ. Μοσχοπούλου παρακολουθούν το θέμα και πως υπάρχει πρόθεση του ΕΚΑΒ να δημιουργήσει υποσταθμό στο Κλειδί. Ωστόσο, συμπλήρωσε ο κ. Μπρουσκέλης, από την πρόθεση μέχρι την υλοποίηση υπάρχει μεγάλη απόσταση και θα πρέπει ο δήμος να παρακολουθήσει από κοντά το θέμα.
Με πρόταση του δημάρχου Παναγιώτη Γκυρίνη η επιτροπή συστάθηκε και θα αποτελείται από τον Νίκο Μπρουσκέλη, την Όλγα Μοσχοπούλου και τον Γιώργο Σπυρίδη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Δημοσιεύτηκε στις 12 Νοε 2015Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews