ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/11/15

ΕΚΑΒ Μυτιλήνης, : Διαμαρτύρονται για τις εγκληματικές ελλείψεις
Για το  ΕΚΑΒNews : Δημήτρης Ι . Γάλλος

2/11/2015

Με τα λιγοστά οχήματα που διαθέτουν και τις λίγες δυνάμεις που τους έχουν απομείνει από τον υπερβολικό φόρτο εργασίας των τελευταίων ημερών, οι διασώστες του ΕΚΑΒ κατέβηκαν στο δρόμο σήμερα το πρωί έξω από το κτήριο της Περιφέρειας, για να διαμαρτυρηθούν για τις εγκληματικές ελλείψεις σε προσωπικό και οχήματα και την αδιαφορία από πλευράς κράτους και διοίκησης του ΕΚΑΒ.
Παράλληλα, θα συμμετάσχουν σε όλες τις κινητοποιήσεις και δράσεις της Ομοσπονδίας τους με στάσεις εργασίας από την ερχόμενη Πέμπτη και Παρασκευή.
Συνέλευση πραγματοποίησε ο κλάδος την Παρασκευή το μεσημέρι, επισημαίνοντας τα προβλήματα που εμποδίζουν το έργο του ΕΚΑΒ, και ανέδειξε πρόσφατα με άρθρο του το «Ε», τονίζοντας ότι με τα τέσσερα οχήματα αδυνατούν να φέρουν σε πέρας όλα τα περιστατικά, ενώ βρίσκονται προς επισκευή και άλλα τρία οχήματα που αναμένουν ανταλλακτικά για να μπορούν να προστεθούν στον υπάρχοντα στόλο. Ιδιαιτέρως στάθηκαν στον απολογισμό του έργου τους σε ό,τι αφορά τα ναυάγια που έγιναν τις προηγούμενες μέρες και είχαν ως αποτέλεσμα να χαθούν ανθρώπινες ζωές.
Ωστόσο, αποτίμησαν θετικά τα αντανακλαστικά τους αλλά και το γεγονός ότι αψήφησαν το ωράριό τους και έπεσαν σύσσωμοι στη μάχη προκειμένου να διασωθούν πρόσφυγες, αφού φρόντισαν να τους μεταφέρουν όλους εγκαίρως στα Κέντρα Υγείας και το Νοσοκομείο Μυτιλήνης, πραγματοποιώντας πολλαπλά δρομολόγια.
Σε ό,τι αφορά τις ελλείψεις σε προσωπικό, όπως μας ενημέρωσε ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Κωνσταντίνος Σορόπος, διαπιστώθηκαν πολλά προβλήματα και μάλιστα υπογραμμίστηκε το γεγονός ότι, ενώ ο διοικητής του ΕΚΑΒ ενημέρωνε ότι δεν υπάρχουν χρήματα για τις μετακινήσεις προσωπικού στη Λέσβο, «τα χρήματα βρέθηκαν για να ανακοινώσει μετακινήσεις στη Ζάκυνθο. Λες και εδώ δεν έχουμε ανάγκες!».

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews