ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/11/15

Αποκαθίσταται η αδικία στους ιπτάμενους διασώστες και νοσηλευτικό προσωπικό του ΕΚΑΒ


Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2015

Για το  ΕΚΑΒNews : Δημήτρης Γάλλος

Το ΕΚΑΒNews εξασφάλισε και δημοσιεύει το μεταφρασμένο από τα αγγλικά κείμενο το οποίο έχει σταλεί στην τρόικα από το Υπουργείο Υγείας για διαβούλευση.

Σύμφωνα με το κείμενο το οποίο αποτελεί μέρος του υπό κατάθεση νομοσχεδίου του Υπουργείου Υγείας, συνεχίζεται η καταβολή της ειδικής αποζημίωσης που παρέχεται στα πληρώματα ασθενοφόρων και στο νοσηλευτικό προσωπικό του ΕΚΑΒ που εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία με ειδικά αεροπορικά μέσα για την παροχή Α΄Βοηθειών σε ασθενείς.Φαίνεται λοιπόν ότι μετά από συνεχείς υποσχέσεις υλοποιείται η αποκατάσταση της αδικίας για το προσωπικό του ΕΚΑΒ που εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία με ειδικά αεροπορικά μέσα.

Να σημειωθεί ότι η αποκατάσταση της αδικίας έχει αποτελέσει ήδη μια φορά μέρος σε υπό κατάθεση νομοσχέδιο (Οκτώβριος 2014, Σχέδιο Νόμου για «Σύσταση Επιστημονικών Ιατρικών Εταιρειών και λοιπές διατάξεις») και στην συνέχεια αποσύρθηκε…

Αναλυτική ενημέρωση από τους ιπτάμενους διασώστες του Τμήματος Αεροδιακομιδών ΕΚΑΒ σχετικά με την ειδική αποζημίωση και τις κινητοποιήσεις που έχουν γίνει διαβάστε εδώ

Δείτε στο ΕΚΑΒNews
Σχετικά με τη πτητική αποζημίωση

Σχετικά με τις Αεροδιακομιδές
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews