ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/11/15

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΝΟΣ.ΜΟΝΑΔΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015
ΕΚΑΒNews

Σήμερα Δευτέρα 30/11 στις 16:00 ορίστηκε να συζητηθεί στη Βουλή η Επίκαιρη Ερώτηση για τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δομές υγείας της Αργολίδας (Νοσοκομείο Ναυπλίου, Νοσοκομείο Άργους, Κέντρα Υγείας, Ασθενοφόρα ΕΚΑΒ).
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε  στη Βουλή Επίκαιρη Ερώτηση με θέμα τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι δομές υγείας της Αργολίδας. Η Επίκαιρη Ερώτηση θα συζητηθεί στη Βουλή την Δευτέρα 30/11 στις 16:00.

Το κείμενο της Επίκαιρης Ερώτησης έχει ως εξής:

“Δεδομένης της επιτακτικής κρισιμότητας του ζητήματος, καθώς και του ότι οι προηγούμενες παρεμβάσεις μου προς τον Υπουργό Υγείας στο πλαίσιο του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου (Ερώτηση 107/8-10-2015, Ερώτηση 110/8-10-2015, Ερώτηση 182/12-10-2015, Ερώτηση 184/12-10-2015, Αναφορά 200/29-10-2015, Ερώτηση 1091/12-11-2015) δεν έχουν απαντηθεί καθώς και δεν έχει ακόμη γίνει η σχετική σύσκεψη με τη συμμετοχή των φορέων της τοπικής κοινωνίας όπως επιτακτικά έχει ζητήσει σύσσωμο το Δημοτικού Συμβούλιο Ναυπλιέων και οι φορείς ολόκληρης της Αργολίδας αλλά και εγώ προσωπικά από το βήμα της Βουλής, επανέρχομαι με την παρούσα Επίκαιρη Ερώτηση για τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δομές υγείας της Αργολίδας.

Κατόπιν αυτού,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:
1.      Ποιες άμεσες ενέργειες θα αναληφθούν για την κάλυψη των κενών σε προσωπικό, τον τερματισμό της οικονομικής κατάρρευσης και την αποκατάσταση της ασφαλούς λειτουργίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου, της Νοσηλευτικής Μονάδας Άργους και των Κέντρων Υγείας της Αργολίδας, όπως αυτά αναλυτικά επισημαίνονται στις ως άνω Ερωτήσεις και Αναφορές μου που δεν έχουν απαντηθεί.


2.      Ποιες είναι οι προθέσεις του Υπουργού για την άμεση πραγματοποίηση σύσκεψης με την συμμετοχή των φορέων της τοπικής κοινωνίας”.


Για το  ΕΚΑΒNews : Η Συντακτική Ομάδα 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews