ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/11/15

Μπουκώρος Χρήστος, Ερώτηση για την καθυστέρηση στην καταβολή πρόσθετων αμοιβών των εργαζομένων του ΕΚΑΒ


Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2015
ΕΚΑΒNews

Τη μεγάλη καθυστέρηση στην καταβολή των πρόσθετων αμοιβών των εργαζομένων του ΕΚΑΒ, οι οποίες εκκρεμούν από το Δεκέμβριο του 2014 τονίζει με ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας ο Βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος.

Ερώτηση
Θέμα: Καθυστερεί η καταβολή των υπερωριών του ΕΚΑΒ
Κόμμα: ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Ημερομηνία: 03/11/2015
Καταθέτοντες: Μπουκώρος Χρήστος

Στην ερώτηση αναφέρονται τα εξής: «Στη μέγγενη της οικονομικής κρίσης έχει βρεθεί και ο κλάδος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ. Ήδη καταγράφονται σημαντικές μισθολογικές απώλειες, καθώς εκκρεμούν οι εκτός έδρας μετακινήσεις του 2014-2015 και οι υπερωρίες του Δεκεμβρίου του 2014.
Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ καλούνται συνεχώς να ανταπεξέλθουν σε δύσκολες και απαιτητικές καταστάσεις, όπου είναι απαραίτητη η γρήγορη και εξειδικευμένη αντιμετώπιση των περιστατικών.

Τα εξοντωτικά ωράρια και οι συνεχόμενες υπηρεσίες χωρίς ρεπό, λόγω έλλειψης εξειδικευμένου προσωπικού, δυσχεραίνουν ακόμη περισσότερο το έργο τους, ενώ η οικονομική ασφυξία στην οποία οδηγούνται συνεπικουρεί στον εργασιακό τους κάματο.

Κατόπιν τούτων, Ερωτάται ο κ. Υπουργός,
1. Πότε προβλέπεται να καταβληθούν τα δεδουλευμένα που εκκρεμούν για το έτος του 2014 και 2015 στους εργαζομένους του ΕΚΑΒ;» καταλήγει η ερώτηση του Χρήστου Μπουκώρου.

Πηγή:myvolos.net

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews