ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/11/15

Μαθήματα πρώτων βοηθειών στους μαθητές των σχολείων της Ιεράπετρας από το ΕΚΑΒ Κρήτης


Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2015
ΕΚΑΒNews

Μαθήματα πρώτων βοηθειών στους μαθητές των σχολείων της Ιεράπετρας

Η Επιτροπή Υγείας του Δήμου Ιεράπετρας συνεδρίασε χθες στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου υπό την προεδρία του ιατρού ΩΡΛ, δημοτικού συμβούλου κ. Αντώνη Πετρά.
Έγινε ενημέρωση για τον προγραμματισμό των μαθημάτων καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης και πρώτων βοηθειών από το γραφείο Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Κρήτης του τομέα Ιεράπετρας στα σχολεία.

Το μέλος της Επιτροπής και Προϊστάμενος του Τομέα ΕΚΑΒ Ιεράπετρας κ. Γιώργος Αγγελάκης εξέφρασε την διάθεση της υπηρεσίας να συμβάλλει στην προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια και τυγχάνει μεγάλης ανταπόκρισης από τους μαθητές.

Από το Γραφείο Προστασίας και Προαγωγής Υγείας η κ. Σταυρούλα Κιουρανάκη αναφέρθηκε στις διαδικασίες που θα πρέπει να ακολουθηθούν και την άδεια που θα πρέπει να δοθεί από το Υπουργείο προκειμένου να μπορέσουν να εισέλθουν στα σχολεία και να υλοποιήσουν τα μαθήματα.

Η αίτηση κατετέθη και αναμένεται η έγκριση από το Υπουργείο.

Πηγή: hxonews.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews