ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/11/15

Νοσοκομεία, ΕΚΑΒ και Κέντρα Υγείας σε ετοιμότητα για το Μαραθώνιο


Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2015
ΕΚΑΒNews

Δεδομένου ότι κατά την φετινή διοργάνωση του 33ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας, την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015, θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 43.000 συνολικά δρομείς (στον Μαραθώνιο Δρόμο, στον Αγώνα Δρόμου 10χλμ, στον Πρωινό και Απογευματινό Αγώνα Δρόμου 5χλμ και στους Αγώνες Παιδιών), το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας, έχει εκπονήσει ένα υψηλού επιπέδου επιχειρησιακό σχέδιο παροχής προνοσοκομειακής αλλά και νοσοκομειακής φροντίδας το οποίο προβλέπει την πλήρη ετοιμότητα και συνεργασία όλων των εμπλεκομένων Φορέων και Δομών παροχής Υγείας αλλά και της οργανωτικής επιτροπής του ΣΕΓΑΣ.

Συγκεκριμένα, έχουν τεθεί σε ετοιμότητα μεγάλη δύναμη του Ε.Κ.Α.Β. – αποτελούμενη από Κινητές Μονάδες με γιατρούς, ασθενοφόρα, μοτοσυκλέτες άμεσης επέμβασης και οχήματα μικρού όγκου με γιατρό - που θα κινείται συνεχώς κατά μήκος των διαδρομών, ενώ σε εξίσου υψηλό βαθμό ετοιμότητας θα τεθεί η 1η Υγειονομική Περιφέρεια, το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ευαγγελισμός», το Γενικό Νοσοκομείο Αττικής «Σισμανόγλειο-Αμαλία Φλέμινγκ» αλλά και Κέντρα Υγείας όμορων, των διαδρομών, περιοχών.

Επιπροσθέτως, θα συνδράμουν επιτελεία γιατρών του Ε.Κ.ΕΠ.Υ. που θα βρίσκονται στα πλήρως εξοπλισμένα Ιατρεία Παροχής Πρώτων Βοηθειών τόσο στην αφετηρία στο Μαραθώνα, όσο και στον τερματισμό στο Καλλιμάρμαρο.
Ανθή Αγγελοπούλου

Πηγή: sofokleousin.gr

Δείτε στο ΕΚΑΒNewsΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews