ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/11/15

Σε διαρκή ετοιμότητα οι διασώστες Τομέα ΕΚΑΒ Λευκάδας από την ημέρα του σεισμού

Ο Διευθυντής του ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας-Παράρτημα  Ιωαννίνων Βασίλειος Παπαδιώτης  ανάμεσα σε διασώστες του Τομέα ΕΚΑΒ Λευκάδας

Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015
ΕΚΑΒNews

Σε διαρκή ετοιμότητα παραμένουν όλοι οι διασώστες του ΕΚΑΒ Λευκάδας από την ημέρα του σεισμού στις 17/11/2015 έως και σήμερα. Από την πρώτη ώρα του σεισμού, επιδεικνύοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης, προσήλθε το σύνολο των διασωστών να εργαστεί οικειοθελώς αποδεικνύοντας το υψηλό αίσθημα ευθύνης που τους διακατέχει.

Η συνολική δύναμη των ασθενοφόρων που βρίσκονται στην Λευκάδα φθάνει τα πέντε ασθενοφόρα (5) πρωί-απόγευμα και τρία (3) την νύχτα, τα οποία σταθμεύουν στις περιοχές  Αθάνι, Βασιλική, Νυδρί και στην πόλη της Λευκάδας.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ Λευκάδας, δώδεκα (12)  στον αριθμό, οι οποίοι συνεπικουρούνται από δύο (2) οδηγούς του Κ.Υ. Βασιλικής και έναν (1) οδηγό του Νοσοκομείου Λευκάδας,  προσφέρουν υπηρεσίες σε καθημερινή βάση, χωρίς ρεπό, προκειμένου να υπάρξει 24ωρη συνεχόμενη κάλυψη με αυξημένο αριθμό ασθενοφόρων οχημάτων.

Επίσης οι υπόλοιποι όμοροι Τομείς του ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας-Παράρτημα  Ιωαννίνων, παραμένουν σε κατάσταση εγρήγορσης για τη διάθεση πρόσθετου υλικού ή και προσωπικού στην Λευκάδα, εάν αυτό θα είναι αναγκαίο.

Ο Διευθυντής του ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας-Παράρτημα  Ιωαννίνων Βασίλειος Παπαδιώτης  συντόνισε τον επιχειρησιακό σχεδιασμό από την πρώτη στιγμή.
Δείτε στο ΕΚΑΒNews

Για το  ΕΚΑΒNews : Δημήτρης Γάλλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews