ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/11/15

Ο πρώτος λόγος για τις αεροδιακομιδές στο ΕΚΑΒ και στον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Μήλου


Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015
ΕΚΑΒNews

Στη πράξη θα κριθεί η αποτελεσματικότητα της εκτέλεσης αεροδιακομιδών ασθενών από τη Μήλο στην Αθήνα με πτητικό μέσο της ασφαλιστικής εταρείας INTERAMERICAN .

Μεταξύ του Δήμου Μήλου και της εταιρείας υπεγράφη συμφωνία ετήσιας διάρκειας η οποία ξεκίνησε την 1η Οκτωβρίου 2015. Η συμφωνία ύψους 19.500 ευρώ ενεργοποιείται κάθε φορά που το ΕΚΑΒ αδυνατεί να εκτελέσει τη μεταφορά δημότη Μήλου την οποία έχει εγκρίνει η διεύθυνση του Κέντρου Υγείας Μήλου.

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 17ης Νοεμβρίου 2015 ο διευθυντής του Κ.Υ.Μ κ. Αποστολόπουλος εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επέστρεψε την επιστολή της ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙCΑΝ η οποία ήταν ανυπόγραφη και χωρίς σφραγίδα !

Την επομένη , 18 Νοεμβρίου, ο Δήμος παρέδωσε αντίγραφο της συμφωνίας στον διευθυντή του Κ.Υ.Μ. Συνεπώς τον πρώτο λόγο για την αεροδιακομιδή έχουν το Κ.Υ.Μ και το ΕΚΑΒ.

Πηγή: milosvoice.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews