ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/11/15

Εντυπωσιακή άσκηση για σεισμό στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, Συμμετοχή του ΕΚΑΒ Τρίπολης, Βίντεο


Δεξιά ο Δ/ντης ΕΚΑΒ Τρίπολης Ιατρός Σταμάτης Μπακόπουλος

Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015
ΕΚΑΒNews

Εντυπωσιακή άσκηση για σεισμό στο Παναρκαδικό νοσοκομείο – ΒΙΝΤΕΟ

"Σεισμός" χτύπησε το Παναρκαδικό Νοσοκομείο. Τα οχήματα της Πυροσβεστικής ασφάλειας έφτασαν άμεσα με σκοπό την έρευνα του χώρου αλλά και τη διάσωση ενός τραυματία. Με γερανό τον κατέβασαν, τηρώντας όλα τα μετρά ασφαλείας και τον τοποθέτησαν στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στη συνέχεια τον μετέφεραν στις ειδικές τέντες που είχαν έστησαν η ομάδα του Ερυθρού Σταυρού Τρίπολης για να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες. Λίγο αργότερα νοσοκόμοι μετέφεραν ένα μωρό σε θερμοκοιτίδα, μια εργαζομένη η οποία είχε χάσει τις αισθήσεις της και έναν ακόμα ασθενή.

Φυσικά όλα αυτά ανήκουν στο πλαίσιο ενός σεναρίου του προγράμματος διεξαγωγής προληπτικών ασκήσεων για την επιχειρησιακή ετοιμότητα της Διοίκησης και του εμπλεκόμενου προσωπικού του Ε.Σ.Υ. στη διαχείριση εκτάκτων καταστάσεων σύμφωνα με τα επιχειρησιακά σχέδια “ΠΕΡΣΕΑΣ” και “ΣΩΣΤΡΑΤΟΣ”, που έγινε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, ύστερα από εντολή του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας. Στην άσκηση εκτός του Νοσοκομείου συμμετείχαν η Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρίπολης, το ΕΚΑΒ Παράρτημα Τρίπολης, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Τρίπολης και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αρκαδίας.

Βίντεο

Kalimera Arkadia Gr

Δημοσιεύτηκε στις 16 Νοε 2015


Πηγή: newsit.gr

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews