ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/11/15

Οκτώ νέα σύγχρονα ασθενοφόρα οχήματα εντάσσονται στη δύναμη του ΕΚΑΒ Λάρισας και Κοζάνης


Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015
ΕΚΑΒNews

Έγινε η παραλαβή-παράδοση 4 ασθενοφόρων οχημάτων από την 5η ΥΠΕ στο ΕΚΑΒ Λάρισας

Τελικά με πρωτοβουλία του Υποδιοικητή της 5ης ΥΠΕ, κ. Βενιζέλου Μιχάλη, προς τιμήν του, την Πέμπτη 19-11-2015 υπεγράφη, μεταξύ Μ. Βενιζέλου ως Υποδιοικητής 5ης ΥΠΕ & Παπαγγελή Δημητρίου Διευθυντή ΕΚΑΒ Λάρισας το πρωτόκολλο παράδοσης-παραλαβής τεσσάρων ασθενοφόρων των Κ.Υ. Καλαμπάκας, Πύλης, Ελασσόνας και Γόννων τα οποία θα αξιοποιηθούν πλέον προς όφελος του ΕΚΑΒ και των πολιτών από τους διασώστες του ΕΚΑΒ Λάρισας.

Ήδη με την απόφαση Δ.Σ. ΕΚΑΒ ΣΥΝ 25/17-09-2015 ΘΕΜΑ 21: “ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΕΚΑΒ ΛΑΡΙΣΑΣ” το ΕΚΑΒ αποφάσισε την παραχώρηση χρήσης επ’αορίστου των ανωτέρω ασθενοφόρων, από τα Κ.Υ. στο ΕΚΑΒ Λάρισας, αναλαμβάνοντας πλήρως όλα τα λειτουργικά έξοδα.

Αποδεικνύεται λοιπόν ότι  ουδεμία ασυνεννοησία ή αδυναμία από πλευράς ΕΚΑΒ υπήρξε για το συγκεκριμένο θέμα. Η «αδυναμία» υλοποίησης αυτής της απόφασης μέχρι σήμερα καθώς και η «αδυναμία» συνεννόησης των εμπλεκόμενων φορέων (5η Υ.ΠΕ. Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας και ΕΚΑΒ) βρίσκεται αλλού!! με αποτέλεσμα τα ολοκαίνουργια ασθενοφόρα τα οποία αποκτήθηκαν μέσω ΕΣΠΑ Θεσσαλίας το 2014 και κατανεμήθηκαν στα Κέντρα Υγείας της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στ. Ελλάδας, να παραμένουν μέχρι σήμερα σε μεγάλο βαθμό «ανεκμετάλλευτα» λόγω έλλειψης προσωπικού.

Δείτε στο ΕΚΑΒNews


Την Τρίτη 24/11 η παραλαβή-παράδοση 4 ασθενοφόρων οχημάτων από το Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας στο ΕΚΑΒ Κοζάνης

Την ερχόμενη Τρίτη στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας υπογράφεται μεταξύ Διευθυντού ΕΚΑΒ 11ης Περιφέρειας Δ. Παπαγγελή και Διοικήτριας του Νοσοκομείου η παράδοση προς χρήση τεσσάρων καινούργιων ασθενοφόρων από το ΕΚΑΒ Φλώρινας. 

Ήδη με την απόφαση Δ.Σ. ΕΚΑΒ ΣΥΝ 30/02-11-15 ΘΕΜΑ 27: «ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ Ε.Κ.Α.Β ΚΟΖΑΝΗΣ» το ΕΚΑΒ αποφάσισε την παραχώρηση χρήσης επ’αορίστου των ανωτέρω ασθενοφόρων, από το Γ.Ν. Φλώρινας στο ΕΚΑΒ Κοζάνης Τομέα Φλώρινας, αναλαμβάνοντας πλήρως όλα τα λειτουργικά έξοδα.
Ο Δημήτρης Παπαγγελής είναι Δ/ντης ΕΚΑΒ Λάρισας-5ης Περιφέρειας και Δ/ντης ΕΚΑΒ Κοζάνης-11ης Περιφέρειας

Δείτε στο ΕΚΑΒNews

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews