ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/11/15

Πως είπατε;, Εκσυγχρονισμός


Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2015
ΕΚΑΒNews

Πως είπατε;

Γράφει ο Κυριάκος Σιδηρόπουλος

Μερίδα διοικητικών υπαλλήλων (του τεχνικού τομέα, αν κατάλαβα καλά), υπέβαλε αίτημα χορήγησης επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας και το θέμα θα συζητηθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο. Υποστηρίζουμε το αίτημα και προτείνουμε στην Διοίκηση να το εγκρίνει. Διότι η εργασία των υπαλλήλων αυτών και επικίνδυνη είναι και ανθυγιεινή.
Επικίνδυνη επειδή, όπως το ξύνουν όλη μέρα, μπορεί να τους ξεφύγει το νύχι και να το ματώσουν. Ανθυγιεινή για πολλούς λόγους. Ιδιαίτερες συνθήκες εργασίας, με ζέστη τον Χειμώνα από τα καλοριφέρ και δροσιά το καλοκαίρι από τα κλιματιστικά. Καπνός σε κλειστό χώρο από τα τσιγάρα και παθήσεις του στομάχου από τους καφέδες.
Όσο για τα λεφτά, αυτά θα βρεθούν επειδή κάποιοι τα παράγουν. Κάποια κορόιδα που δουλεύουν στο δρόμο, σε συνθήκες που δεν χρειάζεται να επαναλάβουμε.
Αναρτήθηκε από Κυριάκος Σιδηρόπουλος στις 2/11/2015Εκσυγχρονισμός

Γράφει ο Κυριάκος Σιδηρόπουλος
Ας υποθέσουμε ότι βρισκόμαστε σε ένα εργοστάσιο παλαιάς τεχνολογίας. Ο ιδιοκτήτης, αποφασίζει τον εκσυγχρονισμό του, για να μπορεί να ανταπεξέρχεται στις σύγχρονες συνθήκες και στις απαιτήσεις του ανταγωνισμού.
Οι εργαζόμενοι αντιδρούν.
- "Αφεντικό, αυτό δεν μπορεί να γίνει, επειδή δεν θα μπορούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του εργοστασίου μετά τον εκσυγχρονισμό".
- "Τι προτείνετε;"
- "Προτείνουμε να συνεχίσεις να μπαίνεις μέσα, να προσλάβεις και επιπλέον προσωπικό, να μπεις ακόμη πιο πολύ μέσα, να συνεχίσουμε να λειτουργούμε με τον ίδιο τρόπο και εσύ συνέχεια να βάζεις χρήμα. Να πάρεις όσα δάνεια μπορείς και όταν δεν μπορείς, να αρχίσεις να ξεπουλάς όση περιουσία έχεις, για να συνεχίσουμε την λειτουργία του εργοστασίου".
Καμία σχέση με το ΕΚΑΒ και γενικότερα με το Δημόσιο!
Αναρτήθηκε από Κυριάκος Σιδηρόπουλος στις 26/10/2015

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews