ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/11/15

Κατερίνη, Περιστατικό μεταφοράς ασθενούς από το νοσοκομείο προς το σπίτι της


Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015
ΕΚΑΒNews

Αναρτήθηκε στο lefteria.blogspot.gr

Όπως μας ενημέρωσε αναγνώστρια για περιστατικό μεταφοράς ασθενούς από το νοσοκομείο προς το σπίτι της

Όπως μας ενημέρωσε αναγνώστρια του lefteria, συγγενής της οποίας νοσηλευότανε στην ορθοπεδική κλινική του Γ.Ν. Κατερίνης και η οποία βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση που δεν μπορεί να μετακινηθεί χωρίς ασθενοφόρο, ότι λόγω της απεργίας των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ, τα οποία μεταφέρουν μόνο επείγοντα  περιστατικά προς το νοσοκομείο, η ασθενής που ήταν να πάρει εξιτήριο χθες, για να μεταφερθεί προς το σπίτι της στην Κατερίνη, έπρεπε να καλέσει ιδιωτικό ασθενοφόρο από τη Θεσσαλονίκη και να πληρώσει 80 ευρώ, όπως της είπε ο υπεύθυνος της κλινικής.

 Η γυναίκα δήλωσε αδυναμία πληρωμής προς τον... υπεύθυνο της κλινικής και ζήτησε να παραμείνει στο νοσοκομείο, ώσπου να λήξει η απεργία του ΕΚΑΒ και να μεταφερθεί κατόπιν δωρεάν στο σπίτι της χωρίς να χρειαστεί να πληρώσει τα 80 ευρώ στο ιδιωτικό ασθενοφόρο.

 Αυτό το αίτημα της ασθενούς να παραμείνει στο νοσοκομείο μέχρι τη λήξη της απεργίας του ΕΚΑΒ λόγω αδυναμίας πληρωμής, δεν έγινε αποδεκτό από τον υπεύθυνο, όπως τονίζει η συγγενής της, και έτσι η γυναίκα έλαβε εξιτήριο και εκλήθη το ιδιωτικό ασθενοφόρο από τη Θεσσαλονίκη  να τη μεταφέρει στο σπίτι της στην Κατερίνη με 80 ευρώ.
Δημοσιεύτηκε 22/11/2015Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews