ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/11/15

ΒΟΛΟΣ : Κινητοποιήσεις του ΕΚΑΒ για Οργανισμό, ασφάλεια, εκτός έδρας και παλιά οχήματα.

Για έξι μέρες θα μεταφέρονται μόνο τα επείγοντα περιστατικά.
Για το  ΕΚΑΒNews : Δημήτρης Ι . Γάλλος

2/11/2015


Σε δύο τριήμερες κινητοποιήσεις, εντός του Νοεμβρίου, προχωρούν οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ, από την Τετάρτη ως την Παρασκευή 4-6 Νοεμβρίου και το τριήμερο 11, 12 και 13 του μήνα, με αποτέλεσμα να γίνονται μόνο διακομιδές επειγόντων περιστατικών και όχι δευτερογενείς διακομιδές και εξιτήρια από το Νοσοκομείο.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ Βόλου Γιάννη Μαρούγκα, αιτήματα των εργαζομένων στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας είναι να μη θιγεί το ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό και να γίνει τροποποίηση του Οργανισμού Λειτουργίας του ΕΚΑΒ, καθώς ο υπάρχουν έχει «ζωή» 24 χρόνια και οι ανάγκες – εργασιακές συνθήκες έχουν αλλάξει από τότε.
Επίσης οι εργαζόμενοι ζητούν κανόνες ασφάλειας και υγιεινής στην εργασία τους και την καταβολή των εκτός έδρας δρομολογίων, που τους οφείλονται από το καλοκαίρι του 2014.
Τέλος, οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ ζητούν ανανέωση του στόλου αυτοκινήτων τους, διότι είναι παλιός και ο νέος διαγωνισμός για προμήθεια από το ΕΣΠΑ κρίθηκε εκ νέου άγονος.
Ο κ. Μαρούγκας ανέφερε ότι οι εργαζόμενοι ζητούν η προμήθεια των ασθενοφόρων να αντιμετωπίζεται ως έκτακτης ανάγκης και όχι όπως τα άλλα οχήματα του δημοσίου.

Το ΕΚΑΒ Βόλου διαθέτει επτά ασθενοφόρα και τρεις κινητές μονάδες, ένα ασθενοφόρο και μια μονάδα χρονολογούνται από το 1997 και έχουν πάνω από 450.000 χλμ., ενώ τα υπόλοιπα αποκτήθηκαν το 2004 (ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων) και είναι «φορτωμένα» με πάνω από 300.000 χλμ.
Πηγή : magnesianews.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews