ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/11/15

Λιαπάδες Κέρκυρας, Ημερίδα με θέμα «Ασφαλής κυκλοφορία και πρόληψη ατυχημάτων», Ευχαριστήριο σε ΕΚΑΒ


Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2015
ΕΚΑΒNews

Ημερίδα με θέμα : Ασφαλής κυκλοφορία και πρόληψη ατυχημάτων!!!

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του ΔΣ Λιαπάδων οργάνωσε την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου στην πολυαίθουσα Λιαπάδων ημερίδα με θέμα: Ασφαλής κυκλοφορία και πρόληψη ατυχημάτων!!Το Δημοτικό μας μαζί με το Γυμνάσιο Λιαπάδων ήταν εκεί και απόλαυσε όλα όσα παρουσιάστηκαν!!!

Πριν ξεκινήσουμε θα πρέπει να ευχαριστήσουμε θερμά την Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας, το Πυροσβεστικό Σώμα καθώς και το ΕΚΑΒ Κέρκυρας για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα του συλλόγου μας, για την λεπτομερή επίδειξη καθώς και τις πληροφορίες που μας παρείχαν!!! Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σύλλογό μας για την οργάνωση και την υλοποίηση της ημερίδας!!! Απαιτούσε μεγάλο κόπο και προσπάθεια, μα το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό!!!

Πρώτα λοιπόν βρεθήκαμε στην πολυαίθουσα όπου ενημερωθήκαμε από τον Υποδιευθυντή Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας για την ασφαλή οδήγηση και τους κανόνες οδηγικής συμπεριφορας! Οι μικροί μας μαθητές έμαθαν πολλά για την ασφαλή οδήγηση και ελπίζουμε οι μελλοντικές γενιές να έχουν καλύτερη παιδεία και οδηγική συμπεριφορά από όλους εμάς, για να πάψουμε να θρηνούμε θύματα στην άσφαλτο…

Στη συνέχεια μας μίλησαν και οι κύριοι του ΕΚΑΒ, ενημερώνοντάς μας για την λειτουργία και το έργο το οποίο επιτελούν, πρωτού περάσουμε στην πράξη…Για το δεύτερο μέρος περάσαμε στην αυλή! Ήταν τρομερά εντυπωσιακό, μα εξίσου διδακτικό! Είδαμε λοιπόν στην πράξη απεγκλωβισμό τραυματία σε περίπτωση ατυχήματος με την συνεργασία Πυροσβεστικής και ΕΚΑΒ και ενημερωθήκαμε απ” τους κύριους της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ για τα καθήκοντα, το έργο τους και τον εξοπλισμό τους!

Μικροί και μεγάλοι μάθαμε τόσα πολλά και μείναμε με ανοιχτό το στόμα απ” όλα όσα είδαμε και θα μοιραστούμε μαζί σας παρακάτω.
Αναλογιστήκαμε τις ευθύνες που έχουμε όλοι κατά την οδήγηση και πόσο προσεκτικοί πρέπει να είμαστε, τόσο για την  δική μας ασφάλεια, όσο και για τους συνανθρώπους μας!

Τέλος θα πρέπει να τονίσουμε το έργο που επιτελούν οι άνθρωποι αυτοί, μέρα και νύχτα κάτω απ’τις πιο δύσκολες συνθήκες, καθώς δεν έχουν να αντιμετωπίσουν μόνο τους κινδύνους αλλά και τις ελλείψεις σε δυναμικό και εξοπλισμό! Τα καταφέρνουν όμως χάρη στην αγάπη τους για τους συνανθρώπους και την άρτια εκπαίδευση τους! Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε εμείς για να διευκολύνουμε το έργο τους είναι να αποκτήσουμε οδηγική παιδεία (και οχι μόνο!) και να τηρούμε τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας!!! Και πάλι ένα ευχαριστώ για όσα μας δείξατε!!!
Δεν είναι δύσκολο, ας το κάνουμε πράξη!!!

Πηγή: blogs.sch.gr

 Φωτογραφίες
 Facebook, Thomas Mpadas


Δείτε στο ΕΚΑΒNews
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews