ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/11/15

Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Κέρκυρας, Ένας χρόνος από την ίδρυση


Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2015
ΕΚΑΒNews

Ένας χρόνος από την ίδρυση του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Κέρκυρας
Κέρκυρα, 2/11/2015

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Κέρκυρας δημιουργήθηκε με σκοπό την προάσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Κέρκυρας και την εύρυθμη λειτουργία του Τομέα με προτάσεις, ιδέες και έργα.
Μέσα σε ένα έτος λειτουργίας του έχει να επιδείξει ένα πλούσιο έργο που μόνο οφέλη έχει για τον Τομέα, το ΕΚΑΒ και τους πολίτες της Κέρκυρας.
Αναλυτικά:
1. Συνεχείς παρεμβάσεις στα τοπικά ΜΜΕ και συναντήσεις με  πολιτικούς παράγοντες  για την ανάδειξη και λύση των προβλημάτων του Τομέα.
2. Δύο δωρεές 2.500 ευρώ από τον ΟΛΚΕ για την επισκευή τριών ασθενοφόρων οχημάτων.
3. Κάλυψη των εξόδων για την καθαριότητα του κτιρίου που στεγάζεται το ΕΚΑΒ για συνολικά 5 μήνες λόγω μη πραγματοποίησης διαγωνισμού.
4. Βάψιμο του κτιρίου στο οποίο στεγάζεται ο Τομέας από τους εργαζόμενους με χορηγία των υλικών από τον Βουλευτή Κέρκυρας κο Κώστα Παυλίδη (κόστος 500 ευρώ).
5. Αιμοδοσία από τα μέλη του σωματείου σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Κέρκυρας για κάλυψη αναγκών σε αίμα κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

Εκπαιδευτική Ομάδα ΕΚΑΒ Κέρκυρας
Στο πλαίσιο του προγράμματος εκπαίδευσης πολιτών η Εκπαιδευτική Ομάδα ΕΚΑΒ Κέρκυρας πραγματοποίησε 12 εκπαιδεύσεις μέσα σε ένα έτος σε συλλόγους, σχολεία, οργανισμούς και σώματα ασφαλείας (ΝΑΣΚΕ, ΕΛΑΣ, ΕΜΕΔ, SWISSAIR, ΕΠΑΛ).


Δείτε στο ΕΚΑΒNews
Το προεδρείο του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Κέρκυρας
Πρόεδρος: Πανδής Σπύρος
Γραμματέας: Βλάσση Μαρία
Ταμίας: Μιζότερας Αθανάσιος
Μέλος: Καράπαπας Σπύρος
Μέλος: Πουλής Σπύρος

Το πρώτο προεδρείο του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Κέρκυρας

Δείτε στο ΕΚΑΒNews


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews