ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/11/15

Στο ΕΚΑΒ όλοι οι οδηγοί-πληρώματα ασθενοφόρου των Κέντρων Υγείας


Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2015
ΕΚΑΒNews

Το ΕΚΑΒNews εξασφάλισε και δημοσιεύει το μεταφρασμένο από τα αγγλικά κείμενο το οποίο έχει σταλεί στην τρόικα από το Υπουργείο Υγείας για διαβούλευση.

Σύμφωνα με το κείμενο το οποίο αποτελεί μέρος του υπό κατάθεση νομοσχεδίου του Υπουργείου Υγείας, μετατάσσονται/ μεταφέρονται στον κλάδο ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ με ταυτόχρονη μεταφορά της οργανικής θέσης που κατέχουν, όλοι οι υπάλληλοι του Π.Ε.Δ.Υ. (Κέντρων Υγείας και των αποκεντρωμένων μονάδων τους καθώς και των λοιπών μονάδων υγείας) των κλάδων ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, Δε Οδηγών, ΔΕ Τεχνικού ειδικότητας Οδηγών.

Θυμίζουμε ότι έχει προηγηθεί, στο πλαίσιο εφαρμογής του Ν.4254/2014 (ΦΕΚ 85/τ.Α’/7-4-2014) η μετάταξη/μεταφορά στο ΕΚΑΒ, του συνόλου των υπαλλήλων των κλάδων ΔΕ Οδηγών, ΔΕ Τεχνικού (ειδικότητας Οδηγών) και ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, οι οποίοι κατείχαν οργανικές ή προσωποπαγείς θέσεις στα Νοσοκομεία του ΕΣΥ.

Εθνικός  σχεδιασμός
Με την ολοκλήρωση των παραπάνω διαδικασιών, το ΕΚΑΒ, έχοντας πλέον την αποκλειστική διαχείριση του συνόλου του προαναφερόμενου προσωπικού, έχει και την εξ ολοκλήρου ευθύνη παροχής επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας και διακομιδής ασθενών σε όλες τις περιοχές της χώρας.

Το ΕΚΑΒ αναπτύσσεται σε υποδομές, δημιουργούνται νέοι Τομείς και ενισχύεται σε προσωπικό. Με την κατάλληλη χρηματοδότηση και προσλήψεις αποφοίτων του ΙΕΚ ΕΚΑΒ θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί καλύτερα στις απαιτήσεις του κοινωνικού συνόλου της χώρας και θα αποτελέσει την «ναυαρχίδα» του ΕΣΥ.

Δείτε στο ΕΚΑΒNews

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης ΚιτσόπουλοςAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews