ΕΙΔΗΣΕΙΣ

9/11/15

ΕΚΑΒ, Ο σύγχρονος Φειδιππίδης¨ στο καιρό της φτώχειας και της μιζέριας!!!


Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2015
ΕΚΑΒNews

Στον 33ο Μαραθώνιο εκτός από τον Χριστόφορο Μερούση που έκοψε πρώτος το νήμα του επίπονου αυτού αγώνα, ο μεγάλος νικητής, ο νικητής του ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΖΩΗΣ ήταν το ΕΚΑΒ.

 Θέλω να σταθώ στον συντονισμό και τον επαγγελματισμό που έδειξαν όλοι οι εμπλεκόμενοι ΕΚΑΒΙΤΕΣ, στην αντιμετώπιση της καρδιακής ανακοπής του Ιταλού Μαραθωνοδρόμου. 

Οι διασώστες Λέτσιος Γεώργιος και Δάμκαλης Απόστολος από την ομάδα Μοτοσικλετιστών του ΕΚΑΒ , οι διασώστες Σύρπα Σοφία και Μαρλάσης Χαράλαμπος του Σ6, οι διασώστες Κοκκώνης Δημήτριος και Γκαλιούρης Ιωάννης του Α10, καθώς και οι Ασυρματιστές του Συντονιστικού Κέντρου Μπάτρας χρήστος, Γιαλαμάς Χρήστος, Χριστοδούλου Νικόλαος, Καραπαναγιώτης Γεώργιος, μέσα από την άψογη συνεργασία και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν, φώναξαν το ΠΑΡΟΝ του ΕΚΑΒ στα πέρατα όλου του πλανήτη, και έφεραν στη μνήμη μας τον Φειδιππίδη και το αλησμόνητο ¨ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ¨ στην εποχή της φτώχειας και της μιζέριας που βιώνει η Πατρίδα μας.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
ΛΑΣΚΑΡΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
Για το  ΕΚΑΒNews : Βασίλης Χουλιάρας

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews