ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/11/15

Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών από το ΕΚΑΒ σε Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας και ΤΕΙ Θεσσαλίας


Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015
ΕΚΑΒNews

Εκπαίδευση στον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας από Διασώστες του ΕΚΑΒ Ηγουμενίτσας

Η εκπαιδευτική ομάδα του ΕΚΑΒ Θεσπρωτίας υλοποίησε με επιτυχία πρόγραμμα εκπαίδευσης πολιτών στον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας.Η εκπαιδευτική ομάδα αποτελείται από τους: Τάσης Παναγιώτης, Κατσιμάνης Ευάγγελος , Κομίνης Παναγιώτης και Παύλου Στυλιανός.
Η εκπαίδευση έγινε στον εμπορευματικό σταθμό του ΟΛΗΓ.


Δείτε στο ΕΚΑΒNews
Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών του ΕΚΑΒ
ΣΤΟ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Με πρωτοβουλία του Γραφείου Φυσικής Αγωγής του ΤΕΙ Θεσσαλίας, στο κλειστό γυμναστήριο του ΤΕΙ πραγματοποιήθηκε πρόσφατα σεμινάριο παροχής πρώτων βοηθειών σε επείγουσες καταστάσεις.

Το πρόγραμμα υλοποίησε το γραφείο εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ Λάρισας με μεγάλη συμμετοχή εκπαιδευτικών, διοικητικών και φοιτητών του ιδρύματος. Τα αντικείμενα τα οποία διδάχτηκαν ήταν: Βασική υποστήριξη της ζωής, βασική υποστήριξη ζωής και αυτόματη εξωτερική απινίδωση σε ενήλικες, βασική υποστήριξη και αντιμετώπιση πνιγμονής στο παιδί, παροχή πρώτων βοηθειών σε επείγουσες καταστάσεις, αντιμετώπιση τραυματισμών, αντιμετώπιση παθολογικών περιστατικών.

Το σεμινάριο ήταν ενδιαφέρον αφού υπήρχε οπτικοακουστικό υλικό, όσο και πρακτική εξάσκηση σε τεχνικές παροχής πρώτων βοηθειών, έτσι οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να εγκλιματιστούν με τις νέες πληροφορίες που μόλις είχαν δεχθεί από το προσωπικό του ΕΚΑΒ και να επιλύσουν οποιαδήποτε απορία. 

Πηγή: eleftheria.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews