ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/11/15

Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Τομέα Χανίων για τις συναντήσεις με τον Αν. Υπουργό Υγείας Π. Πολάκη


Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015
ΕΚΑΒNews

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ ΤΟΜΕΑ ΧΑΝΙΩΝ
(ΜΕΛΟΣ Π.Ο.Π. Ε.Κ.Α.Β.)
Χανιά 25/11/2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Κυριακή 22/11/2015 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Χανίων με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Π. Πολάκη στην πόλη των Χανίων. Παραβρέθηκε και ο Αντιπρόεδρος της ΠΟΠ ΕΚΑΒ Σφακιανάκης Μάριος.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν προς συζήτηση τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Τομέας ΕΚΑΒ Χανίων. Έγινε επίσης ενημέρωση για το σύνολο των αιτημάτων μας σε πανελλαδικό επίπεδο. Κατατέθηκε υπόμνημα.

Την Τρίτη 24/11/2015 και μετά το τέλος της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Υγείας, ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κος Παύλος Πολάκης συναντήθηκε με αντιπροσωπεία πρωτοβάθμιων σωματείων του ΕΚΑΒ καθώς και με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού ΕΚΑΒ, υλοποιώντας τη δέσμευση στην οποία είχε προβεί δύο μέρες νωρίτερα στα Χανιά. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο μας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Κιοπές Αντώνης   Καρεφυλάκης ΘεοφάνηςΔείτε στο ΕΚΑΒNews
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews