ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28/11/15

Θεσσαλονίκη: Εκπαίδευση από το ΕΚΑΒ σε εθελοντές διασώστες! (φωτο)Την Πέμπτη 19/11/15 ολοκληρώθηκε ο α' κύκλος ενημέρωσης και εκπαίδευσης της εθελοντικής διασωστικής ομάδας ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. Παύλου Μελά - Κορδελιού - Ευόσμου.
Με μεγάλη επιτυχία και πολυπληθή συμμετοχή των μελών και φίλων της ομάδας πραγματοποιήθηκε η εκπαιδεύση από το ΕΚΑΒ σε «κακώσεις πολυτραυματία» και «ΚΑΡΠΑ».
Η εθελοντική διασωστική ομάδα ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. Παύλου Μελά - Κορδελιού - Ευόσμου ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαιτέρως τους εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ.
Αξίζει να σημειωθεί πως τις εκπαιδευτικές δράσεις τίμησαν με την παρουσία τους:
Η εθελοντική ομάδα ΕΣΕΠΑ Λαγκαδά, η Λέσχη Καταδρομέων, η ΕΠΟΜΕΑ Θεσ/νίκης, η εθελοντική ομάδα ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ και η εθελοντική ομάδα Αμπελοκήπων με τον κον. Σαμαρά και τον κον. Μιχαηλίδη, ο πρωτεργάτης της πολιτικής προστασίας κος Μπαλούρης Αντώνιος του Δ. Ωραιοκάστρου, ο κος. Δάκης Μανουσάκης, ο υπεύθυνος Πολ. Προστασίας κος. Ματθαίος Καϊσίδης, ο προιστάμενος Πολ.Προστασίας και Τεχνικών Υπηρεσιών του Δ.Παύλου Μελά κος. Χατζηλιάδης, ο εκπρόσωπος και υπεύθυνος Τύπου Λαϊκών Αγορών κος. Αλχατζίδης Σταύρος, η «Μέριμνα Ζωής» κος. Φωτιάδης Γιώργος, ο σύλλογος του «5ου Σχολείου Ειδικής Αγωγής Ευκαρπίας» κος. Θεοφανίδης Στέφανος και οι εκπροσώποι του «Αθλητικού - Χορευτικού Συλλόγου Διόνυσος».πηγη: www.typosthes.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews