ΕΙΔΗΣΕΙΣ

26/11/15

Παραλαβή νέων ασθενοφόρων από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Φλώρινας


Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015
ΕΚΑΒNews

Έγινε την Τρίτη 24 Νοεμβρίου  η παραλαβή τεσσάρων νέων υπερσύγχρονων ασθενοφόρων στο νοσοκομείο Φλώρινας, παρουσία του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας κ. Θόδωρου Καρυπίδη, του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας κ. Σταύρου Γιαννακίδη, του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανου Μπίρου, της Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών κ. Ελισσάβετ Παναγιωτίδου, του βουλευτή Φλώρινας κ. Γιάννη Αντωνιάδη, των εκπροσώπων του ΕΚΑΒ-Δ/ντη ΕΚΑΒ Κοζάνης Δ. Παπαγγελή και πρόεδρου Εργασιακού Σωματείου ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας Θωμά Σαραφίδη, εκπροσώπων της διοίκησης του νοσοκομείου και υπηρεσιακών παραγόντων.


Στις δηλώσεις που έγιναν τονίστηκε η σημασία στελέχωσης του ΕΚΑΒ και η προσπάθεια που απαιτείται προκειμένου να καλυφθούν τα κενά σε ανθρώπινο δυναμικό.

Ο Δ/ντης ΕΚΑΒ Κοζάνης-11ης Περιφέρειας Δημήτρης Παπαγγελής

Παραλαβή ασθενοφόρων στο νοσοκομείο Φλώρινας
Βίντεο

Δημοσιεύτηκε στις 25 Νοε 2015


Δείτε στο ΕΚΑΒNews

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews