ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/12/15

Λάρισα, Ενημέρωση και εκπαίδευση σε 2.000 Θεσσαλούς πρόσφερε το ΕΚΑΒ


Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2015
ΕΚΑΒNews

Ανοικτές εκπαιδευτικές – ενημερωτικές δραστηριότητες στη Θεσσαλία και συγκεκριμένα στη Λάρισα και τους τομείς Βόλου, Τρικάλων και Καρδίτσας, υλοποίησε το ΕΚΑΒ Λάρισας, στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Εβδομάδας Εκπαίδευσης & πρόληψης.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στις κεντρικές πλατείες των τεσσάρων θεσσαλικών διαμερισμάτων όπου γίνονταν ενημέρωση, επιδείξεις σε Πολίτες, όπως επίσης και πρακτική εξάσκηση σε διάφορες δεξιότητες. Συνολικά πάνω από 2000 Θεσσαλοί, συμμετείχαν ενεργά στις εκδηλώσεις με διάφορους τρόπους (ενημερώθηκαν για το ΕΚΑΒ, εκπαιδεύτηκαν και εξασκήθηκαν σε πρακτικές δεξιότητες κτλ). Επίσης εκδηλώθηκε η επιθυμία από πολλούς απλούς πολίτες αλλά και από οργανωμένες ομάδες (σύλλογοι, επιχειρήσεις, φορείς κτλ) να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικά προγράμματα που θα υλοποιήσει το ΕΚΑΒ Λάρισας στο άμεσο μέλλον.


Διασώστες του ΕΚΑΒ ενημερώνουν πολίτες στην κεντρική πλατεία της Λάρισας

Στους ίδιους χώρους βρίσκονταν και οχήματα του ΕΚΑΒ (Ασθενοφόρα & Μοτοσυκλέτες) με σκοπό την επίδειξη του εξοπλισμού και των μέσων που διαθέτουν, καθώς και των δυνατοτήτων και πλεονεκτημάτων που τα χαρακτηρίζουν.
Το προσωπικό το οποίο αξιοποιήθηκε για τις παραπάνω ημέρες και δράσεις ήταν Διασώστες – Πληρώματα Ασθενοφόρων (πιστοποιημένοι εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ).
Όλες οι παραπάνω εκδηλώσεις οργανώθηκαν και υποστηρίχτηκαν από το Γραφείο Εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ Λάρισας σε συνεργασία με φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και άλλους Κρατικούς ή Εθελοντικούς φορείς & Οργανώσεις που συνεργάζονται και συνδράμουν το έργο του ΕΚΑΒ κατά τόπους.
Οι εκπρόσωποι του ΕΚΑΒ από τη Λάρισα ευχαριστούν θερμά τόσο του πολίτες που για μια ακόμη χρονιά ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν στις εκδηλώσεις του ΕΚΑΒ, όσο και τους δήμους Λάρισας, Βόλου, Τρικκαίων και Καρδίτσας για την διάθεση των χώρων και την υποστήριξη τους στις εκδηλώσεις που υλοποιήθηκαν.

Πηγή: ert.gr


Δείτε στο ΕΚΑΒNewsΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews