ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/12/15

Ζίννια 2015, O ρόλος του ΕΚΑΒ και η εξέλιξή του, στα 30 χρόνια λειτουργίας του


Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2015
ΕΚΑΒNews

O ρόλος του ΕΚΑΒ και η εξέλιξή του, στα 30 χρόνια λειτουργίας του

Σας προσκαλούμε στο εκπαιδευτικό σεμινάριο "ΖΙΝΝΙΑ 2015" με θέμα: "O ρόλος του ΕΚΑΒ και η εξέλιξή του, στα 30 χρόνια λειτουργίας του" που θα γίνει στη Βασιλική του Αγ. Μάρκου την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 15:00.

Στην εκδήλωση θα τιμηθούν συνάδελφοι για το έργο τους και την προσφορά τους με απονομή πλακέτας που θα παραδοθεί στις οικογένειές τους.

Πηγή: digitalcrete.gr

Ζίννια 2015 στη μνήμη των Δ. Βουρβαχάκη-Β. Κελαράκη

Φέτος (12/12/2015) συμπληρώνονται 3 χρόνια "απώλειας" αναντικατάστατης - του δ/ντή του ΕΚΑΒ, Δημήτρη Βουρβαχάκη και του προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων, Βαγγέλη Κελαράκη.

Στη μνήμη τους ο Σύλλογος Εργαζομένων ΕΚΑΒ 4ης Περιφ. Κρήτης "Ευάγγελος Κελαράκης" διοργανώνει την Παρασκευή 11-12-2015 και ώρα 15:30 στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου τα Ζίννια 2015. Μια ημερίδα που συνδυάζει τη δωρεάν εκπαίδευση πρώτων βοηθειών, τον εθελοντισμό, την προσφορά.

Με θέμα την καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), την πνιγμονή από ξένο σώμα και τη θέση ανάνηψης-ασφαλείας, οι διοργανωτές καλούν κάθε ηλικία και κάθε επαγγελματική ομάδα να εκπαιδευτεί δωρεάν στο πώς μπορούμε να σώσουμε ανθρώπινες ζωές. Μόνο με γνώση και τα χέρια μας, χωρίς κανένα ιατρικό υλικό.

Στην ημερίδα επίσης γίνεται ένα αφιέρωμα στο ΕΚΑΒ και στο ρόλο του στην κοινωνία και στο χώρο της υγείας.

Παράλληλα, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, «φέτος δίνουμε όλοι μαθήματα ζωής και ανθρωπιάς, καθώς, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς του ΠΑΓΝΗ, στο χώρο της εκδήλωσης γινόμαστε δότες μυελού των οστών. Μια διαδικασία ανώδυνη, απλή αλλά ταυτόχρονα σωτήρια και ελπιδοφόρα».
Δημοσιεύτηκε 7/12/2015

Πηγή: neakriti.gr


Δείτε στο ΕΚΑΒNewsΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews