ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4/12/15

Αντιπρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας: «Περιμένουμε τις απαντήσεις από το Υπουργείο Υγείας και ζητάμε από τον κόσμο κατανόηση ..»

Ο Αντιπρόεδρος του «Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας» Νίκος Σκούρας 

Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2015
ΕΚΑΒNews

Νίκος Σκούρας (ΕΚΑΒ) : «Περιμένουμε τις απαντήσεις από το Υπουργείο Υγείας και ζητάμε από τον κόσμο κατανόηση ..».

Ο Νίκος Σκούρας Αντιπρόεδρος των εργαζομένων ΕΚΑΒ Ιωαννίνων μιλώντας στο Δ/Ρ και τη Βίκυ Μιχέλη (στα σημεία των καιρών) αναφέρθηκε στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων καθώς ακόμη δεν έχουν πάρει απαντήσεις από την ηγεσία Του Υπουργείου στα πολλά και σοβαρά αιτήματα.


Ακούστε τη συνέντευξη
Από αριστερά: Ο πρώην πρόεδρος του σωματείου και εκπρόσωπος στην ΠΟΠ ΕΚΑΒ Λώλης Φώτης, ο Ταμίας Δασκάλου Κώστας, ο Γ. Γραμματέας Τσώλης Ιωάννης και ο εκπρόσωπος στην ΠΟΠ ΕΚΑΒ Λέκκας Βασίλης στην πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Υγείας στις 24/11/2015


Δείτε στο ΕΚΑΒNewsΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews