ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/12/15

Μετά τις 7 Ιανουαρίου η συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου, Στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων το ΕΚΑΒ και η ΠΟΕΔΗΝ

Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Γιώργος Μαθιόπουλος ενημερώνει 
τα μέλη της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων  της Βουλής 

Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2015
ΕΚΑΒNews

Στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων το ΕΚΑΒ και η ΠΟΕΔΗΝ

Αντιπροσωπεία της ΠΟΕΔΗΝ αποτελούμενη από τον πρόεδρο Μιχάλη Γιαννάκο, τον Αν. Γραμματέα Μαθιόπουλο Γιώργο και το μέλος της Ε.Ε. Λαζαρίδη Ιωάννη παραβρέθηκε την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου στην συνεδρίαση της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων  της Βουλής όπου κατατέθηκαν οι προτάσεις και οι παρατηρήσεις της ΠΟΕΔΗΝ και του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ για το σχέδιο νόμου «Μέτρα για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου και άλλες διατάξεις» (Διατάξεις αρμοδιότητας Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης).

Τελικά το νομοσχέδιο στο οποίο περιέχονταν και οι σχετικές ρυθμίσεις για το ΕΚΑΒ, αποσύρθηκε.
Συγκεκριμένα ρυθμίζονταν  τα εξής:
-Επαναφορά της χορήγησης της ειδικής αποζημίωσης για το προσωπικό του ΕΚΑΒ, που εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία με ειδικά αεροπορικά μέσα.
-Εξαίρεση από τις περικοπές των μετακινήσεων εκτός έδρας του πάσης φύσεως προσωπικού του ΕΚΑΒ.
-Εξαίρεση από τη ρύθμιση του ν.4336/2015, για το έτος 2016, της χορηγούμενης αποζημίωσης για την προμήθεια στολής. 
-Εξαίρεση από τις ρυθμίσεις του ν.4336/2015 των παροχών που αφορούν την ασφάλιση του προσωπικού του ΕΚΑΒ.


Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος

Το μέλος της Ε.Ε. της ΠΟΕΔΗΝ Ιωάννης Λαζαρίδης και ο πρόεδρος Μιχάλης Γιαννάκος


Μετά τις 7 Ιανουαρίου η συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου
avgi.gr

Μετά τις γιορτές θα συζητηθεί τελικά το νομοσχέδιο με το παράλληλο πρόγραμμα, όπως αποφάσισε χθες η κυβέρνηση. Έτσι, η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής σε μια έκτακτη, αλλά σύντομη συνεδρίασή της, ομόφωνα πήρε την απόφαση να τροποποιήσει τη διαδικασία σε σχέση με τη συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου. Τόσο η συζήτηση όσο και η ψήφισή του θα διεξαχθούν μετά τις 7 Ιανουαρίου.
Η πρόταση του πρόεδρου της Βουλής Νίκου Βούτση στη διάσκεψη των προέδρων για αλλαγή της διαδικασίας έγινε μετά από συνεννόηση με την κυβέρνηση και τους τρεις προέδρους των Επιτροπών, έτσι ώστε να υπάρχει άνεση στη διαβούλευση και τη συζήτησή του. Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κυβέρνηση εφέρετο να επικαλείται τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης, η οποία είχε αποχωρήσει από τις συνεδριάσεις της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων διαμαρτυρόμενη κυρίως για τον επείγοντα τρόπο νομοθέτησης. Ο πρόεδρος της Βουλής, μιλώντας με δημοσιογράφους, δεν επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν αντιδράσεις από τους θεσμούς.
Μετά τη μετάθεση της συζήτησης δεν πραγματοποιήθηκε χθες η τρίτη συνεδρίαση της Επιτροπής, ενώ δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα ούτε η δεύτερη ανάγνωση του νομοσχεδίου και βέβαια δεν θα συζητηθεί στην Ολομέλεια τη Δευτέρα, όπως είχε προγραμματιστεί.
Στη χθεσινή ακρόαση των κοινωνικών φορέων διαπιστώθηκε ότι υπήρχε ευρεία αποδοχή στο νομοσχέδιο, παρά το ότι πολλοί κατέθεσαν επιμέρους παρατηρήσεις.
Μεταξύ άλλων, συμμετείχαν: Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Ιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ), Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, ΟΛΜΕ, Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), Σωματείο ΕΚΑΒ, Σύλλογος Αδιόριστων Επιτυχόντων διαγωνισμού ΑΣΕΠ 1998, Πανελλήνια Ομοσπονδία Τριτέκνων, Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών, Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βρεφονηπιαγωγών, Εθνική Ομοσπονδία για τα Δικαιώματα Αυτιστικού Φάσματος, Ενιαίοw Φορέας Μελών Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού, Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων ΕΟΠΠΥ, Σωματείο Δημοτικών Αστυνομικών Τρικάλων, Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, Διοικούσα Επιτροπή του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Ανδ. Ξανθός: Αυτή είναι η πολιτική μας βούληση
Το νομοσχέδιο "δείχνει μια ισχυρή πολιτική βούληση της κυβέρνησης, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, που υπάρχουν επιβαρύνσεις, που παρατείνονται μέτρα λιτότητας, να υπάρξουν αντισταθμιστικές παρεμβάσεις για να ανακουφιστεί μια δοκιμαζόμενη κοινωνία" υπογράμμισε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, τονίζοντας ότι "αίρεται ο θεσμικός αποκλεισμός" των ανασφάλιστων πολιτών.

Π. Πολάκης: Δίνουμε 1,165 δισ. στα νοσοκομεία
Από την πλευρά του, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης αναφέρθηκε στις προσλήψεις και στη χρηματοδότηση. Είπε ότι τα νοσοκομεία μέχρι 30 Αυγούστου είχαν χρηματοδοτηθεί από τον κρατικό προϋπολογισμό με μόνο 300 εκατ. ευρώ, ενώ τώρα έχουν πάρει το σύνολο του 1,025 δισ. που προέβλεπε ο προϋπολογισμός και επιπλέον άλλα 60 εκατ. ευρώ. Επίσης, έως τέλος Δεκέμβρη θα λάβουν άλλα 80 εκατ. ευρώ. "Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια ο ΕΟΠΥΥ αρχίζει και ξαναδίνει χρήματα στα δημόσια νοσοκομεία μετά τη σαφή πολιτική δέσμευση της κυβέρνησης να ενισχυθεί η ροή χρημάτων του ΕΟΠΥΥ προς το δημόσιο σύστημα υγείας" υπογράμμισε. Για τις εφημερίες προβλέπονται 37,5 εκατ. ευρώ, πρόσθεσε.
Ο Π. Πολάκης είπε ότι διορίστηκαν 368 επικουρικοί γιατροί, ότι "μετά από έξι χρόνια" προκηρύχθηκαν 985 θέσεις γιατρών που τώρα τις ελέγχει το ΑΣΕΠ, ότι 2.400 θέσεις είναι στην πορεία για τον Φεβρουάριο, ενώ από 1η Ιανουαρίου αναλαμβάνουν υπηρεσία 187 άτομα στο ΕΚΑΒ.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΥΛΑΚΙΔΑΣ

Πηγή: avgi.gr


Δείτε στο ΕΚΑΒNews

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

29 σχόλια :

 1. πιεστε να μπουν στο νομοσχεδιο τα κεντρα υγειας αν δεν γινει τωρα τελειωσε η ευκαιρια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ποιος να πιεσει ρε φιλος πληρωμα?αν δεν οργανωθειτε μονοι σας και να διεκδικησετε αυτα που πιστευετε δικαια μονο υποσχεσεις θα ακουτε.καλες γιορτες

   Διαγραφή
  2. Συμφωνώ απολύτως τεο απλά πιστεύω είναι κ προς όφελος του εκαβ αυτό 1 πληρώμα εδώ ένα στον άλλον νομό αλλά 3 στον άλλο νομό είμαστε σκορπιοχωρι δυστυχώς κ αμφιβάλω αν θέλουν να ενταχθούν κ όλοι στο εκαβ απ τα πληρώματα των κέντρων υγειας.καλες γιορτές..

   Διαγραφή
 2. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΚΑΒ. ΟΣΟ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΓΙΝΕΤΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΑΛΥΠΤΟΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΟΧΙ ΟΔΗΓΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 2 ΑΤΟΜΑ. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΣΤΕΛΙΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ,,ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΚΑΝΟΥΜΕ 7000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ,,ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ..ΑΝ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ !!!ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΣ,,ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟ....ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ..ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ...ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ.....ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!!!

   Διαγραφή
  2. ΣΤΕΛΙΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ,,ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΚΑΝΟΥΜΕ 7000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ,,ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ..ΑΝ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ !!!ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΣ,,ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟ....ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ..ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ...ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ.....ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!!!

   Διαγραφή
 3. Στέλιο αυτό φωνάζω τόσο καιρό κ δεν βγαίνει κάνεις να σχολιάσει να σιγά που κάποιος φωνάζει αν έχουμε άδικο σε αυτό ας μας πει το εκαβ έχετε άδικο σε αυτό που λέτε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Στέλιο αυτό φωνάζω τόσο καιρό κ δεν βγαίνει κάνεις να σχολιάσει να σιγά που κάποιος φωνάζει αν έχουμε άδικο σε αυτό ας μας πει το εκαβ έχετε άδικο σε αυτό που λέτε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΑΝΕΒΟΥΜΕ ΜΑΣ ΑΠΗΛΕΙΣΑΝ ΜΕ ΚΥΡΩΣΕΙΣ! ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟ ΠΡΟΓΑΜΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΛΥΠΤΟΙ! ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΑΓΚΙΑΣΟΥΜΕ ΜΑΣ ΒΑΡΑΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΑΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ;; ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΟΡΠΙΟΙ ΟΝΤΩΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑΑ!! ΤΩΡΑ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΞΩ ΠΑΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΓΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΕΜΑΣ.ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΑΒ. ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ! ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΑΝ ΠΩΣ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ, ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ. Ε;ΑΥΤΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΕΜΑΣ! ΠΟΥ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΞΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΑΝ ΣΤΙΣ 30/11 ΠΑΕΙ ΧΑΘΗΚΑΝ! ΛΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ; ΑΛΛΑ ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΑΡΑ!!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΓΕΙΝΕΤΕ;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΑΜΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ,,ΜΟΝΟ ΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ..ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΜΩΣ??..

   Διαγραφή
  2. ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΑΜΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ,,ΜΟΝΟ ΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ..ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΜΩΣ??..

   Διαγραφή
 6. ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΥΤ/ΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ 1/12 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ 21/12 ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ 1580 ΧΛΤΡ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Ο ΜΗΝΑΣ.ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!!!!!!!!!!ΕΝΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ;; ΕΝΑΣ!ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!ΤΟ ΔΙΚΟ MOY. MIXALISNTAL@YAHOO.GR

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. τι πως θα πατε βρε costas?σηκωστε τα κωλοτηλεφωνα και απαιτηστε ενα ραντεβου στο υπουργειο,καντε μια επιτροπη και πατε να τα πειτε οπως ειναι.κλειστε τα αφτια σας στα σωματεια και μην επιτρεπετε να κρινουν το μελλον σας κανενας που δεν εχει σχεση με τη δουλεια σας.εχετε σοβαρες ελπιδες αν σηκωθειτε απο τα πληκτρολογια,εδω μεσα δε θα κερδισετε τιποτα με τις κλαψες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΣΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΦΩΝΗ!ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ,ΕΝΝΟΗΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΙΝΚ ΠΟΝΓΚ!!!! ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ MAIL TO EXΩ ΔΩΣΕΙ[MIXALISNTAL@YAHOO.GR] H ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ [Mihalis Ntal]ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!

   Διαγραφή
 8. Θα κάνει αναφορά?Γιατί δεν πάει το εκαβ τότε με ένα άτομο μονο του σε επείγοντα κ στα κέντρα υγείας θα κάνει αναφορά?Γιατί δεν τον απαντάς να του πεις ότι στον ασύρματο κιόλας να ακουστεί ότι είμαι μόνος στο ασθενοφορο κ πεστου κ μετά θα σε κάνω κ εγώ αναφορά που με έστειλες μόνο σε επείγον χωρις δεύτερο άτομο πάρε κ ένα τηλ στον Παπαδάκη κ σε όλα τα κανάλια κ πες αυτό κ αυτό κ θα δούμε ποιον θα κάνει αναφορά.εμας στους δικούς μας τομείς γιατί δεν μας απειλή το εκαβ έτσι κ καταλαβαίνουν τα παιδιά κ λένε έχετε δίκιο παιδιά. Αν δεν το πήρε χαμπάρι το εκαβ μ αυτό που έκανε στο να εισηγηθη να μην μπούμε στο εκαβ γιατί δεν υπάρχει σχέδιο (εδώ γελαμε)έφερε σε σύγκρουση τα πληρώματα του εκαβ με τα πληρώματα των κέντρων υγείας κ επιτέλους αρχίζει κ ακούγεται η φωνή μας όλο κ περισσότεροι γράφουν κ σχολιάζουν ξεκινήστε κ στείλτε email σε Πολάκη κ Ξανθό να δουν ότι εδώ υπάρχει θέμα ότι δεν έχουμε μόνο το εκαβ έχουμε κ άλλους.κανεις βουλευτής δεν έχει ρωτήσει για μας μια ερώτηση στην βουλή να πει τη γίνεται εκεί ρε μ αυτούς γιατί είναι έτσι αυτοί κ οι άλλοι όχι? Κ με βγαίνουν άτομα απ το εκαβ κ γράφανε σχόλια στην ανάρτηση ότι θα πάμε στο εκαβ μας φέρνετε την κουτσή Μαρία οι καντιλαναφτες λοίπουν κ κάτι τέτοια ωραία επίθετα γι τους συναδέλφους τους.μεχρι κ απ την ομοσπονδία που κ καλά μας διεκδικη απ την μια ανακοινώσεις κ φανφάρες κ απ την άλλη γράφανε σχόλια στα βήματα του Άδωνι το υπουργείο κ κάτι τέτοια να τους κάνει δηλ να τραβήξουν πίσω τη ρύθμιση.εχω καταντήσει γραφικός κ ίσως να λένε ότι ωχ πάλι αυτός σχολιάζει αλλά δε με ενδιαφέρει όπως αυτοί φωνάζουν για τα δικαιώματα τους κ καλά κάνουν έτσι φωνάζω κ εγώ.μιχαλη θα σου στείλω email δεν έχω κανένα πρόβλημα όσο ποιο πολλοί μαζευτούμε κ να κάνουμε ότι είναι να κάνουμε ΦΤΆΝΕΙ.κ το τελευταίο πιάστε κ πιέστε τοπικούς βουλευτές της περιοχής σας να κάνουν επερωτήσεις στην βουλή για τα προβλήματα που έχουμε μην περιμένετε απ την Αθήνα από κυβερνητικούς κ απ το εκαβ να νοιαστεί για μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Θα κάνει αναφορά?Γιατί δεν πάει το εκαβ τότε με ένα άτομο μονο του σε επείγοντα κ στα κέντρα υγείας θα κάνει αναφορά?Γιατί δεν τον απαντάς να του πεις ότι στον ασύρματο κιόλας να ακουστεί ότι είμαι μόνος στο ασθενοφορο κ πεστου κ μετά θα σε κάνω κ εγώ αναφορά που με έστειλες μόνο σε επείγον χωρις δεύτερο άτομο πάρε κ ένα τηλ στον Παπαδάκη κ σε όλα τα κανάλια κ πες αυτό κ αυτό κ θα δούμε ποιον θα κάνει αναφορά.εμας στους δικούς μας τομείς γιατί δεν μας απειλή το εκαβ έτσι κ καταλαβαίνουν τα παιδιά κ λένε έχετε δίκιο παιδιά. Αν δεν το πήρε χαμπάρι το εκαβ μ αυτό που έκανε στο να εισηγηθη να μην μπούμε στο εκαβ γιατί δεν υπάρχει σχέδιο (εδώ γελαμε)έφερε σε σύγκρουση τα πληρώματα του εκαβ με τα πληρώματα των κέντρων υγείας κ επιτέλους αρχίζει κ ακούγεται η φωνή μας όλο κ περισσότεροι γράφουν κ σχολιάζουν ξεκινήστε κ στείλτε email σε Πολάκη κ Ξανθό να δουν ότι εδώ υπάρχει θέμα ότι δεν έχουμε μόνο το εκαβ έχουμε κ άλλους.κανεις βουλευτής δεν έχει ρωτήσει για μας μια ερώτηση στην βουλή να πει τη γίνεται εκεί ρε μ αυτούς γιατί είναι έτσι αυτοί κ οι άλλοι όχι? Κ με βγαίνουν άτομα απ το εκαβ κ γράφανε σχόλια στην ανάρτηση ότι θα πάμε στο εκαβ μας φέρνετε την κουτσή Μαρία οι καντιλαναφτες λοίπουν κ κάτι τέτοια ωραία επίθετα γι τους συναδέλφους τους.μεχρι κ απ την ομοσπονδία που κ καλά μας διεκδικη απ την μια ανακοινώσεις κ φανφάρες κ απ την άλλη γράφανε σχόλια στα βήματα του Άδωνι το υπουργείο κ κάτι τέτοια να τους κάνει δηλ να τραβήξουν πίσω τη ρύθμιση.εχω καταντήσει γραφικός κ ίσως να λένε ότι ωχ πάλι αυτός σχολιάζει αλλά δε με ενδιαφέρει όπως αυτοί φωνάζουν για τα δικαιώματα τους κ καλά κάνουν έτσι φωνάζω κ εγώ.μιχαλη θα σου στείλω email δεν έχω κανένα πρόβλημα όσο ποιο πολλοί μαζευτούμε κ να κάνουμε ότι είναι να κάνουμε ΦΤΆΝΕΙ.κ το τελευταίο πιάστε κ πιέστε τοπικούς βουλευτές της περιοχής σας να κάνουν επερωτήσεις στην βουλή για τα προβλήματα που έχουμε μην περιμένετε απ την Αθήνα από κυβερνητικούς κ απ το εκαβ να νοιαστεί για μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΚΑΒ ΟΣΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΩΝ Κ.Υ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΩΣΤΗ - ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ.ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ.ΘΕΛΕΤΕ ΟΜΩΣ Ή ΜΗΠΩΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΛΟΥΣ ????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όχι λάθος κάνεις όλοι πρέπει να πάνε απ την στιγμή που όλοι πάνε στα επείγοντα δεν είδα εγώ κανέναν που να μην τηρεί τα προσόντα για την άδεια απ τα κέντρα υγείας να μην πηγαίνει στο επείγον όλοι πάνε κανονικά κ μονοί κιολας

   Διαγραφή
 12. Δηλ οι άλλοι που δεν έχουν την πιστοποίηση δεν μπορούν να πάνε στο ταχυριθμο όπως πήγε το μισό εκαβ κ να πάρει την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος?τότε πάλι θα μείνη προσωπικό στα κέντρα υγείας κ πολύ κιόλας κ τα ασθενοφόρα θα παραμείνουν στα κέντρα υγείας δεν θα πάνε στο εκαβ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΠΗΓΑΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ,,ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ ,,ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ..ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ..ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Άστο μην το ψάχνεις αδερφέ εδώ βγήκε σήμερα ο πρόεδρος της ΠΟΠΕΚΑΒ στο σκαι για τα ασθενοφόρα των κέντρων υγείας που δεν έχουν καύσιμα να κινηθούν κ δεν είπε τίποτα να ενταχθούν στο εκαβ για να μην υπάρχει αυτό το πρόβλημα να γίνει ένας φορέας είπε μόνο να λυθεί το πρόβλημα απ τις ΥΠΕ γρήγορα ενώ πριν βγάζανε ανακονωσεις του τύπου διεκδικούμε τα πληρώματα των κέντρων υγείας κ τέτοια κ σήμερα τίποτα ότι πει το σωματείο στην Αθήνα το σωματείο μας μπλόκαρε κ τέλος τώρα ας βλέπουν τα πληρώματα κ τα ασθενοφόρα να κάθονται κ να τρέχουν κανένα πρόβλημα αφού έτσι θέλουν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ!!!!!!!ΦΑΤΕ ΠΙΕΙΤΕΤΩΡΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΑΜΕ ΑΘΗΝΑ. ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΟΥΝ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΑΧΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΝΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ Μ ΑΣ ΡΩΡΗΣΑΝ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ!ΝΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΔΕΚΑ ΤΑΧΥΡΥΘΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΕΠΗΣΙΜΑ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΑΠΟ Κ.Υ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΨΗΜΕΝΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΓΩ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΣΑ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. ΟΧΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ!ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΓΕΙΝΕΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ. ΑΛΛΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΙΕΖΕΙ!!!!!!!!! ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΗΝ ΔΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΠ ΕΚΑΒ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΕΔΗΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΡΙΝ 30- 40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΟΔΗΓΟΙ ΑΠΟ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΡΩΘΗΚΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΤΥΧΙΟ ΩΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΑΧΥΡΥΘΜΟΥ Η ΠΛΗΡΟΥΣ ΦΟΙΤΗΣΗΣ.ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΕΙ.ΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΕΚΑΒ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ-ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΣΤΟ ΕΚΑΒ.ΤΟ ΕΚΑΒ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ.ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΣΤΟ ΕΚΑΒ,ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ.ΑΛΛΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΑΛΛΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΛΟ ΕΚΑΒ.ΤΟ ΕΚΑΒ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΟΧΙ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΕΚΑΒ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΘΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΚΑΒ, ΩΣΤΕ ΣΤΟ ΕΚΑΒ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΟΝΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΙΜΕΝΟΙ.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΚΑΒ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΧΙ ΠΙΣΩ.ΕΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΧΥΡΥΘΜΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΚ ΕΚΑΒ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΛΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΟΔΗΓΟΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ !!! ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ,ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΨΗΜΕΝΟΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ..ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟ ΕΚΑΒ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΕΚΑΒ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑΧΥΡΙΘΜΑ ..ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΟΔΗΓΟΙ !!ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΕΚΕΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΕΚΑΒΙΤΕΣ..//ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑΔΟΥΛΕΙΑ -ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ...

   Διαγραφή
  2. εχεις απολυτο δικιο ως πληρωμα κ.υ δεν εχω κανενα προβλημα να παω να βγαλω το ταχυρυθμο κ θελω να παω να το βγαλω γιατι δεν μας δινουν αυτη την δυνατοτητα κ θελουν να πηγαινουμε στα επειγοντα αλλα να μηνπαμε ταχυρυθμο κ να μην μπουμε στο εκαβ?ειμαστε καλοι μονο για εντολες?κοιμομαστε ορθιοι που με μερικες απειλες κανουμε τα παντα?αφου το εκαβ μας χρησιμοποιει μονο γιατι δεν πιεζει να παμε στο ταχυρυθμο να μαθουμε 5 πραγματα παραπανω?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΤΑΧΥΡΥΘΜΟ?γιατι δεν βγαινει εδω ενας απ το σωματειο η απ την ποπεκαβ να πει κατι κ ξαφνικα ησυχια αν δεν μας θελει το εκαβ μην σηκωσει κ το τηλ να μας πει πανε στο επειγον μονος γιατι δεν το κανει αυτο?γιατι βγηκαν στα καναλια οταν δεν εχουν καυσιμα τα κ.υ κ δεν βγαινουν να πουν να πανε στο ιεκ εκαβ για το ταχυρυθμοκ μετα να ρθουν στο εκαβ?οτι συμφερει ΜΟΝΟ

   Διαγραφή
 19. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews