ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/12/15

ΠΟΠ ΕΚΑΒ, Σε επίσχεση εργασίας από την Δευτέρα οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ, Δηλώσεις, Βίντεο


Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015
ΕΚΑΒNews

ΒΙΝΤΕΟ: Σε επίσχεση εργασίας από την Δευτέρα οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ
10/11/2015

Την άμεση διενέργεια προσλήψεων και την ανανέωση του γερασμένου στόλου των ασθενοφόρων διεκδικούν οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ που προχωρούν από την Δευτέρα σε επ’ αόριστον επίσχεση εργασίας καταγγέλλοντας ότι η λειτουργία της υπηρεσίες είναι στον αέρα.

Ο πρόεδρος της ΠΟΠ ΕΚΑΒ Ανέστης Κουκουρίκος

Κατά τη διάρκεια της επίσχεσης εργασίας από τα ασθενοφόρα θα εξυπηρετούνται μόνο έκτακτα περιστατικά.

επίσχεση εργασίας εργαζομένων ΕΚΑΒ
Βίντεο

Δημοσιεύτηκε στις 10 Δεκ 2015
Νέα Τηλεόραση Κρήτης


Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Χανίων Αντώνης Κιοπές


Από Δευτέρα σε επίσχεση εργασίας το ΕΚΑΒ Καβάλας
11/12/2015

Αν και από την Τετάρτη έχει ξεκινήσει στην Αθήν η επίσχεση εργασίας των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ, με βασικό αίτημα την επίλυση χρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στην εργασίας τους αλλά και την καθυστέρηση στις πληρωμές τους, στην Καβάλα οι εργαζόμενοι του τοπικού παραρτήματος θα ξεκινήσουν από την προσεχή Δευτέρα.

Μιλώντας στο Kavala Portal ο πρόεδρος των εργαζομένων στον ΕΚΑΒ Καβάλας Δημήτρης Πουλόπουλος επεσήμανε ότι "μας οφείλουν αποδοχές των των τριών τελευταίων μηνών για νυκτερινά και αργίες, ένα 10ημερο νυκτερινών από το 2014 και τις εκτός έδρας μετακινήσεις για ολόκληρο το 2015 και μέρος του 2014. Τα χρήματα που αναλογούν ανά εργαζόμενο είναι πολλά -αγγίζουν, κατά μέσο όρο, ακόμα και τα 1500 €, ίσως και παραπάνω. Δεν έχουμε τα χρήματα για να πληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας, ούτε για να βιοποριστούμε. Αν λάβουμε μάλιστα υπόψη ότι πρόκειται να εφαρμοστούν νέες μειώσεις στα εκτός έδρας και το επίδομα στολής -δεν θα δίνεται πλέον- καταλαβαίνετε ότι κάτι τέτοιο θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο την θέση μας."

Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων 6ου ΕΚΑΒ Δημήτης Πουλόπουλος


Όπως  εξηγεί ο κ. Πουλόπουλος, στο παρελθόν έγιναν αρκετές συναντήσεις με τον κ. Πολάκη, αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει. «Άλλα υπόσχονταν πριν από έναν – δύο μήνες και άλλα πάνε να εφαρμόσουν τώρα». Απ΄ ότι είναι σε θέση να γνωρίζει ο κ. Πουλόπουλος, ενδεχομένως τις επόμενες ημέρες να πληρωθούν τα νυχτερινά ενός μήνα. Επειδή όμως αυτή η εξέλιξη δεν τους ικανοποιεί, από την προσεχή Δευτέρα θα ξεκινήσουν και αυτοί κινητοποιήσεις, καθώς ένα τυπικό θέμα τους εμπόδισε να ξεκινήσουν τις κινητοποιήσεις τους  με τους συναδέλφους τους των Αθηνών.
Γράφτηκε από τον  Αναστάσιος Μαρκουλίδης

Πηγή: kavala-portal.gr


ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ AVENA 97,7:ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΕ ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΕΚΑΒ ΗΜΑΘΙΑΣ(VIDEO)
10/12/2015

Με την ευχή να πάνε όλα καλά και να μην χρειαστεί να προχωρήσουν από δευτέρα όπως έχει αποφασισθεί στην επίσχεση εργασίας έκλεισε την τηλεφωνική του παρέμβαση ο πρόεδρος των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Ημαθίας Φίλιππος Παπαστεργιόπουλος στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του AVENA 97,7.

Είπε ακόμη ότι οι συνάδελφοί τους στην Αθήνα έχουν από χθες ξεκινήσει την επίσχεση, ενώ για την Ημαθία θα ξεκινήσει την δευτέρα με τα δύο από τα τρία ασθενοφόρα να είναι στην διάθεση για τα έκτακτα περιστατικά.

Οι λόγοι που οδηγούνται σ’αυτήν τους την πράξη είναι η έλλειψη προσωπικού και η μη καταβολή δεδουλευμένων από το 2014.

ΠΑΠΑΣΤΕΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ-10-12-15
Βίντεο

Δημοσιεύτηκε 10/12/2015


Πηγή: avena.gr


Δεύτερος από δεξιά ο πρόεδρος του «Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Ν.Ημαθίας ‘Η ΠΡΟΟΔΟΣ’» Φίλιππος Παπαστεργιόπουλος. Από αριστερά ο Γ. Γραμματέας Μιχάλης Υφαντίδης και η Ταμίας Βέρα Ιορδανίδου.

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews