ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/12/15

Όταν δεν τα παρατάς.......


Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015

ΕΚΑΒNews

Βασικά καλησπέρα σας.

Τον τελευταίο καιρό δεν έχω χρόνο και όρεξη να γράφω εισαγωγές και αναλύσεις. Και να είστε σίγουροι ότι αυτά τα ψυχρά κείμενα δεν μου αρέσουν καθόλου. Είναι όπως η σεξουαλική πράξη. 'Αλλο το ψυχρό σεξάκι και άλλο ο έρωτας. Σίγουρα οι περισσότεροι προτιμούν το δεύτερο, αλλά αν δεν μπορούν να το έχουν, την βγάζουν με το πρώτο. Σήμερα πάντως, έγινε κάτι που με ώθησε να γράψω δύο λογάκια παραπάνω.
Λίγες ώρες πριν ανέβει το κείμενο που διαβάζετε, έγινα μάρτυρας του τι σημαίνει να ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ. 

Περνούσα από μια καφετέρια, όταν είδα πολύ κόσμο μαζεμένο. Κάποιος κύριος είχε λιποθυμήσει και χρειάστηκε να έρθει το ΕΚΑΒ. Τα πράγματα δεν έδειχαν καλά. Είχε περάσει αρκετή ώρα και ο κυριούλης δεν είχε επανέλθει. Κάποιοι θα τα είχαν παρατήσει. Τα παιδιά από το ΕΚΑΒ δεν τα παράτησαν ούτε μια στιγμή και εκεί που όλοι θεωρούσαν την υπόθεση τελειωμένη (είχαν αρχίσει οι μακάβριες συζητήσεις), το θαύμα έγινε. Ο κυριούλης επανήλθε!!!! Απίστευτο και όμως αληθινό. Ακολούθησαν φοβερές σκηνές, με τον κόσμο να χαρίζει ένα πολύ ζεστό χειροκρότημα σε αυτούς που έσωσαν μια ανθρώπινη ζωή γιατί... δεν τα παράτησαν ακόμα και όταν είχε επέλθει η σωματική καταπόνηση (μιλάμε τον πάλευαν για τουλάχιστον 20 λεπτά!!!!!).

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε αυτούς που κάνουν αυτή την δουλειά. Και αυτά τα παιδιά είναι παραδείγματα προς μίμηση. Για όλους μας. Γιατί όπως έχω πει πολλές φορές, δεν κερδίζεις κάτι με το να τα παρατάς με την πρώτη δυσκολία. Και στο στοίχημα, αλλά πολύ περισσότερο σε άλλους τομείς της ζωής, πολύ σημαντικότερους.

Οπότε αδέρφια μου... ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΜΕ! Συνεχίζουμε και συνεχίζουμε και συνεχίζουμε και τα καλύτερα θα έρθουν!

Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ 

Για το  ΕΚΑΒNews : Δημήτρης Ι . Γάλλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews