ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/12/15

Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Ν. Ημαθίας: Θέλουν μεταφορική εταιρεία ή ιατρική υπηρεσία;, Βίντεο


Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2015
ΕΚΑΒNews

ΣΤΟΝ ΑVENA 97,7 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΗΜΑΘΙΑΣ: ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ; (VIDEO)

O πρόεδρος εργαζομένων ΕΚΑΒ Παπαστεριόπουλος Φίλιππος φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης στην ενημερωτική εκπομπή <<Πρωινές ματιές>> με τον Τάσο Καμπάνη.

Στην τηλεφωνική του παρέμβαση είπε: επιλέξαμε την αποχή από τα δευτερογενή περιστατικά (επανεξετάσεις, ραντεβού). Δεν επιλέχθηκε η απεργία γιατί θα δημιουργούσε προβλήματα στα επείγοντα περιστατικά. Ακόμη, υπήρξε συνάντηση τις προηγούμενες μέρες με τον υπουργό Πολάκη, ο οποίος έδειξε κατανόηση χωρίς δεσμεύσεις.

Την Παρασκευή θα γίνει νέα συνάντηση και περιμένουμε τα αποτελέσματα. Ιδιαίτερη εντύπωση μας έκανε η προτροπή προς τους πολιτικούς για να πάρουν μια απόφαση αν θέλουν το ΕΚΑΒ ως μεταφορική εταιρία ή ιατρική υπηρεσία.


Δημοσιεύτηκε στις 3 Δεκ 2015

Πηγή: avena.gr

Δεύτερος από δεξιά ο πρόεδρος του σωματείου Φίλιππος Παπαστεργιόπουλος. Από αριστερά ο Γ. Γραμματέας Μιχάλης Υφαντίδης και η Ταμίας Βέρα Ιορδανίδου. 


Δείτε στο ΕΚΑΒNews
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews