ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/12/15

Συνάντηση με το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Μαγνησίας είχε η Χρυσοβελώνη


Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2015
ΕΚΑΒNews

Η Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μ. Χρυσοβελώνη, πραγματοποίησε συνάντηση με το... Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Μαγνησίας κατά τη διάρκεια της οποίας ενημερώθηκε ενδελεχώς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Τομέας ΕΚΑΒ Βόλου.

Συγκεκριμένα οι εκπρόσωποι του Σωματείου αναφέρθηκαν στην ανάγκη αύξησης του προσωπικού καθώς από το 2011 το ανθρώπινο δυναμικό έχει μειωθεί, τη στιγμή που οι ανάγκες αυξάνονται καθημερινά.

Επιπλέον τόνισαν ότι καθίσταται αναγκαία η προμήθεια νέων ασθενοφόρων καθώς ο Τομέας ΕΚΑΒ Βόλου καλείται κατά μέσο όρο με 4 ασθενοφόρα το πρωί, 4 το απόγευμα και 3 τη νύχτα, να καλύψει όλα τα Κέντρα Υγείας της Μαγνησίας - λόγω έλλειψης οδηγών - τις διακομιδές ασθενών εκτός περιοχής (Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Αθήνα) καθώς και τις ανάγκες μεταφοράς που προκύπτουν από τους ασθενείς του Νοσοκομείου Βόλου.

Ταυτόχρονα οι εκπρόσωποι του Σωματείου ενημέρωσαν την κ. Χρυσοβελώνη για τη σημαντική έλλειψη υλικών που παρουσιάζεται και σχετίζεται με την αντιμετώπιση του επείγοντος και χρόνιου περιστατικού, κάτι που δυσκολεύει σε μεγάλο βαθμό την καθημερινή παροχή βοήθειας των πληρωμάτων προς τους πολίτες.

Τέλος, αναφέρθηκαν στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν ως προς την παράδοση – παραλαβή ασθενών των κλινικών ιδιωτικού δικαίου καθότι λόγω έλλειψης προσωπικού στις εν λόγω κλινικές, τα πληρώματα του Τομέα ΕΚΑΒ Βόλου αναγκάζονται για την εξυπηρέτηση των ασθενών να παρέχουν τις υπηρεσίες τους και προς τους ιδιώτες.

Η κ. Χρυσοβελώνη από την πλευρά της, κατανοώντας τη σημαντική προσφορά του Τομέα ΕΚΑΒ Βόλου και αντιλαμβανόμενη τα σημαντικά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν, ενημέρωσε το Δ.Σ. του Σωματείου ότι θα προβεί στις απαιτούμενες από την πλευρά της ενέργειες προκειμένου να προωθηθούν τα αιτήματα των εργαζομένων.

Πηγή: mynews.gr


Αριστερά ο πρόεδρος του «Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Μαγνησίας» 
Μαρούγκας Ιωάννης με τον Γ. Γραμματέα της ΠΟΠ ΕΚΑΒ Χρήστο Αγγελίδη στην Πανελλαδική Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Υγείας στις 24/11/2015

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews